zaterdag 14 maart 2015

Verhaal Tessie.

Tessie is nu 15 maanden bij ons en nog steeds is elke dag met haar een feest.
Nergens ter wereld zal wie dan ook door wie of wat dan ook zo uitbundig begroet worden als wij wanneer we thuis komen. Of we nou voor korte of langere tijd weg zijn geweest.
Ze is een echt gezelligheidsdier. Als het kan, komt ze op schoot liggen en anders naast je. Als Lieke huiswerk maakt op haar kamer op zolder dan sprint Tessie haar achterna en gaat ernaast liggen.

Ze is met alles super enthousiast. Als we uitgaan dan begroet ze andere mensen ook heel enthousiast. Die hebben dan vaak de indruk dat zij nog een puppy is vanwege haar energie en enthousiasme. Ze is wel wat kieskeuriger met het spelen met andere honden. Maar als zij wil spelen dan gaat dat ook op volle snelheid.

Begin vorig jaar zijn we begonnen met een gehoorzaamheidstraining bij de dierenbescherming. Al snel was Tessie het beste meisje van de klas omdat zij het heel leuk vindt. Ik ga nog steeds met haar naar de cursus al is ze eigenlijk al klaar. Zij vindt het leuk en de trainers vinden haar (enthousiasme) leuk. Daarna wandel ik altijd nog een a twee uur met haar door het bos. Het is prachtig om te zien hoe ze daar doorheen rent, over takken springt en er onderdoor zeilt. En ze komt altijd zodra ik haar roep.


Kortom wij zijn heel gelukkig met elkaar en heel blij dat we haar in huis hebben gehaald.

Mary de Weerd

Tessie op het strand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten