zaterdag 31 januari 2015

Hachika, stafford teefje met haar pups in grote kist aan de poort

Vandaag geboren worden als pitbull of als stafford, is geen geschenk, wat zo jammer is want als je deze honden op een goede consequente manier opvoedt, kan je geen betere huis in huis halen.
Momenteel kampen we hier in Spanje met een grote groep mensen die alles doen om aan een staff of pitbull te geraken, maar dan met slechte bedoelingen. Heel veel worden gebruikt en misbruikt voor de alsmaar opkomende hondengevechten. Hierdoor worden ook heel veel honden gestolen om als lokaas te dienen.
Wat deze dieren ondergaan, is niet om bij stil te staanen is ronduit afschuwelijk.
Laat je eigen hond geen moment onbewaakt. Laat hem nergens even op je wachten en hou ze a.u.b. in het oog als ze los van je wegwandelen. Het is allemaal zo vlug gebeurd.
Deze week vonden we aan de poort op een morgen, in een grote kist, deze mama met 5 pups. We waren er niet echt blij mee, maar aan de andere kant is het maar goed dat deze arme mama en kinderen in onze handen kwamen. Ze is een uiterst lieve mama en is onze mensen alleen maar dankbaar.
Ze heeft duidelijk geen gelukkig verleden achter de rug. Wie of wat zij is, weten we niet, maar we willen het beste voor mama en kids. We zullen ervoor zorgen dat ze sociaal en vol liefde zullen opgevoed worden, we willen ze graag in een warme thuis zien leven, elk van hen. Een plaats waar mensen een staff aanschaffen uit positieve overwegingen...
Als je ze nu ziet: pure onschuld en alleen maar gewone gelukkige pups. Hun mama en haar pupjes, gewoon als elke andere mama hond. Blij dat ze bij ons is, met liefde en aandacht, verzorging en mensen om zich heen, die gewoon een mama en kids geven waar ze recht op hebben.

De gezellige dikkerdjes zijn om te knuffelen en wat is mama fier op haar kleintjes..

Klik hier voor meer informatie






Geen opmerkingen:

Een reactie posten