zondag 25 januari 2015

Frodo

Hallo, ik ben Frodo en ik ben nu een jaar in Nederland bij mijn baasjes en ace zusje Sterre, die al 2,5 jaar in Nederland is. Op 10 januari 2014 hebben mijn baasjes mij opgehaald van het vliegveld in Eindhoven. Op de eerste foto zie je mij toen ik net hier was. Ik was heel onzeker en bang en durfde mij niet te bewegen. Mijn baasjes waren wel lief, maar Sterre gromde nog naar mij. Zij was natuurlijk ook een beetje onzeker door mijn komst. Ik heb erg moeten wennen en mijn baasjes hadden de handen vol aan mij, maar het zijn doorzetters en nu ben ik heel gelukkig. Kijk maar naar foto 2. Daar ben ik een hele bink.
In september ben ik erg ziek geweest. We waren met zijn allen op wandelvakantie, harstikke leuk toen ik opeens ziek werd. We zijn in Duitsland naar de dierenarts geweest en ik kreeg iets tegen de misselijkheid. Mijn vrouwtje liet water in mijn bekje lopen met een lepeltje, omdat ik niets binnen hield. Mijn baasjes besloten om naar huis te gaan en onderweg werd telefonisch alles met de dierenarts geregeld, want ik was in levensgevaar.
Na thuiskomst werd ik direkt geopereerd. Ik had een perzikpit in mijn dunne darm vastzitten. Na een dag mocht ik naar huis. Gered. De dag erna werd ik weer ziek en de baasjes gingen weer met mij naar de dierenarts. Ik had een buikvliesonsteking opgelopen.  Weer werd ik geopereerd en mijn baasjes moesten zich op het ergste voor bereiden.  Na de operatie had ik een drain, en een infuus. Ze hebben mijn buikholte 20 keer schoongespoeld. Ik heb het overleefd.  Ik ben een week bij de dierenarts gebleven. Toen mocht ik naar huis.
Ja, ze hadden wat met mij te stellen, maar nu gaat alles goed. Ik ben vrolijk en knuffelig. Sterre heeft mij geacepteerd en we spelen heel wat af.
Ik vind iedereen leuk. Andere mensen, honden en vooral die kleine mensjes die bij ons thuis komen. Daar kan ik heerlijk mee knuffelen. We wandelen veel en we gaan binnenkort weer allemaal samen op vakantie. Deze keer gaan de kleine mensjes ook mee. Dat wordt feest. Ik wil hier nooit meer weg.

Groetjes van Frodo en mijn ace zusje Sterre en natuurlijk ook van Har en Marij mijn baasjes.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten