zondag 25 januari 2015

Aankomst Schiphol zondag 25 januari

Vandaag voor de tweede keer deze week  naar Schiphol, waar drie hondjes arriveerden.

Greetje en Wesley zaten samen in de transportkooi en wilden er zó graag uit. Beide hondjes waren vrolijk en hadden duidelijk zin in hun nieuwe leventje.


De adoptante van Wesley had nog een lange reis naar Duitsland voor de boeg en ik vergat helemaal een foto van haar en Wesley te maken. Dus hierbij een fotootje van de site.


Greetje liep heel gemoedelijk met haar nieuwe bazinnetje mee, alsof ze al jaren in Nederland was. Wat een gezellig hondje!


In de tweede kooi zat Brain, een grote Mastin-loebas. Zó groot, maar hij voelde zich duidelijk een heel bang, klein jongetje. Omdat de lange weg terug naar de parkeergarage op Schiphol duidelijk te veel van het goede zou zijn, hebben we Brain weer in de kooi gedaan en zo naar de auto vervoerd. In de achterbak van de auto stapte hij er gelukkig zelf uit en kon rustig achterin gaan zitten. Hij zal nog wel even moeten wennen aan zijn nieuwe leven, maar gelukkig wachtte er thuis een vrolijk hondenvriendinnetje op hem. Hopelijk helpt ze hem over zijn onzekerheden heen. Veel geluk Brain bij je nieuwe baasjes!


Erna Oosterbaan-Gram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten