dinsdag 20 januari 2015

Aankomst Schiphol 20 januari

Vijf hondjes kwamen vandaag aan op Schiphol, op weg naar een nieuw, fijn leven. Bedankt weer, Brenda Philippo en haar man en haar ouders, die dit al vaker hebben gedaan.
Als eerste kwam kleine Renato door de gate, hij mocht reizen in de cabinetas. Wat een schattig, klein mannetje. Zij nieuwe baasjes waren reuze blij met hem en thuis wachten ook nog twee meisjes van 7 en 11 jaar oud op hem. Veel geluk Blits (zoals hij nu gaat heten)!


Daarna werden Patouf en Pam bevrijd uit de kooi. Beide honden zeer enthousiast, wie mocht er nu als eerste uit? Het lukte om ze er nagenoeg tegelijk uit te halen. Pam, de Boxer, bleek één groot brok enthousiasme te zijn. Haar nieuwe naam wordt Esra en thuis wacht er een ongeveer net zo’n enthousiaste Boxervriendin op haar. Dat wordt een dolle boel daar!
Patouf, met zijn leuke spikkels, mocht gelijk kennis maken met een Galgo-vriendje die mee ophalen was. Thuis wachten er nog twee Galgo’s op hem, dus gelijk een gezellige roedel met elkaar. Ook Patouf kreeg een mooie, nieuwe naam: Dhali. Veel geluk Dhali, zo te zien had je er wel zin!



In de tweede kooi zaten toen nog Lelu en Sebas. Lelu kon niet wachten om eruit te mogen. Wat een lief, sierlijk hondje en heel blij om begroet te worden door haar nieuwe bazinnetje. Thuis wacht Kenzo, ook een Podenco van ACE, net zo’n lief hondje als Lelu, die nu Lola genoemd gaat worden.


En dan nog Sebas, die lag met zijn rug naar de voorkant helemaal opgerold achter in de kooi. Hij gaf geen reactie. Toen eerst maar eens de bovenkant van de kooi er voorzichtig afgehaald. En ja, gelukkig hij liet zich oppakken en hij liet zien dat hij ook gewoon op zijn pootjes kon staan. Even later kroop hij weer opnieuw in de kooi, maar gelukkig konden we hem er weer snel uithalen. Hij vond alles nog een beetje spannend, maar was verder toch heel vriendelijk en rustig. Even een beetje wennen straks thuis, waar nog twee hondjes wachten (eentje van ACE), en dan gaat het helemaal goed komen met dit leukerdje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten