woensdag 5 november 2014

Pili nu Diva

Met Diva gaat het super! vanaf dag 1 in ons hart gesloten en ze leeft als een echte Diva.
Diva is een hondje wat op haar hoede is maar genoeg lef heeft om ergens op af te gaan. Ze is met iedereen vrienden en voor groot of klein (mens, hond of paard) niet bang.
Al menig kind heeft zijn of haar angsten overwonnen door onze kleine Diva. Er zit totaal geen kwaad in, ze heeft nog nooit gegromd of hapneigingen gehad, ze kruipt achteruit als ze niet wil of likt je helemaal onder als ze wel wil. Dat likken mag iets minder maar past ook wel bij haar, gelukkig stopt ze wel als wij er wat van zeggen.
Na een jaar luistert ze eindelijk genoeg om niet steeds te ontsnappen, de Podenco drang zit er inderdaad in en een vogeltje of een vliegje is veel interessanter dan naar de baasjes luisteren. Ze komt al met al iedere keer weer netjes terug maar soms gepaard met enthousiast geblaf en daar zijn wij absoluut niet van gediend, we blijven trainen. In het bos of op het strand ging het al na een paar dagen goed  met los laten, ik praat nu over de straat of op de camping. Ze gaat nu zelfs af, dat leek in het begin onmogelijk. Als je pang zegt gaat ze op haar rug liggen en wil lekker met je stoeien, ze loopt als een schaduw achter je aan, maar op een gezonde manier, ze kan ook alles vanaf de bank rustig bekijken.
Fietsen is het helemaal en aan haar tuigje doet ze iedereen glimlachen die we tegenkomen.
Van de zomer is ze mee geweest naar Italië, zon, water, in de boot, alleen in de caravan, in de auto, bij ons slapen allemaal fantastisch, eten en drinken doet ze overal en op een terrasje vergeet je dat ze onder je stoel ligt, echt een super hondje.
We promoten jullie overal en we zijn heel blij dat we de stap om Diva over te laten komen hebben genomen, ons hart is groot genoeg voor nog 10 hondjes maar onze levensstijl nog even niet.


Heel veel succes met jullie organisatie en we blijven jullie zeker volgen.

Hartelijke dank en met vriendelijke groeten,

Astrid, Bob, Lione en Noëlle van Leeuwen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten