vrijdag 24 oktober 2014

Sharpei pup Odon (heet nu Diesel)

19 oktober 2014:

Vanmiddag hebben we eindelijk Diesel (Odon) op mogen halen van schiphol.
Wat een heerlijk mannetje is het en lekker vrolijk. Hij voelt zich gelukkig meteen thuis en verzameld alle speeltjes en botjes in zijn bench, erg leuk om te zien dat als onze andere hond even niet kijkt ook al zijn speeltjes en botjes verdwijnen. Hij probeert al snel uit waar de grens ligt bij ons en ook bij Binky (onze andere hond) we zijn heel erg blij met hem.




20 oktober 2014:

Diesel heeft heel braaf de nacht rustig in zijn bench geslapen en heeft niet 1 keer gepiept of gejankt echt super hoe snel hij went. Hij schrokt wel heel erg zijn brokjes op, maar daar hebben we een anti schrokbak voor gehaald en dat werkt gelukkig wel beter.
Hij is al heel waaks en hij is van mening dat je op een salontafel gewoon kan gaan staan haha, nou wij denken daar iets anders over ;). Hij speelt graag met alle speeltjes en komt al aporteren. Als kadootje hebben we meteen een melktandje gekregen van hem die tijdens zijn botje kauwen in zijn bench viel :).
Tijdens het slapen hoor je hem heel hard snurken, echt zo grappig om te horen en typisch Sharpei.
We zijn erg blij om te zien dat Binky en Diesel elkaar echt volledig hebben geaccepteerd ondanks het pittige terriër karakter en temperament van beide (geholpen) reutjes en heerlijk samen spelen en luieren.




Met vriendelijke groet,
Suzanne Deibert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten