dinsdag 23 september 2014

Splintertje!

Mijn lieve Splintertje doet het uitstekend. hij is gezond ,héél erg lief en trouw, gehoorzaam en dikke vriendjes met mijn Perro d’aqua, Loet , voorheen Juani.
Het is echt een super hondje, maar dat zei zijn naam al in Spanje :
 Super Mario. 

We zijn met z’n drietjes naar de Ace dag geweest en daar voor hen weer  bekenden gezien.
Loet vond het maar een matige belevenis en bleef me zonder riem op de voet volgen. Splintertje loopt altijd in mijn kielzog, dus ook die dag.

Ze gaan samen dagelijks een paar keer naar het bos of de polder en kunnen heerlijk met andere honden spelen. Gaat altijd prima.
Splinter rent altijd achter Loet aan en speelt net zo hard mee. Als hij moe wordt en Loet gaat ook even uitpuffen dan gaat hij lekker bovenop Loet liggen.
Ook een beetje bezitterig denk ik. Hij hangt ook graag in Loetjes oren als hij t niet bij kan houden. Als het dan nog te snel gaat zet hij z’n “alarmkef “op
en dan remt Loet een beetje af , kan hij er weer bij komen.

Van de zomer zijn ze mee geweest naar Terschelling waar ook mijn dochter Marieke met haar twee Ace hondjes was. Dat zijn Anana , nu Olive en Marco, nu Paddy.
Mijn andere dochter was er ook met haar hondje Moosje uit Griekenland.
Allemaal in één huis en dat ging uitstekend. Geen onvertogen blaf of grom !  Lekker ravotten in de tuin ,op het strand en in de duinen, heerlijk !

Loet is een enorme waterrat en heeft deze zomer veel gezwommen en ook gedoken, ze haalt van alles van de bodem als dat moet.
Ook balletjes worden ijverig gehaald. 
Wat Loet kan, dat kan ik ook dacht Splintertje en ging enthousiast het voor hem aangepaste kleine balletje uit het water halen.

Je begrijpt dat het met beiden  heel goed gaat en dat ik erg gelukkig met ze ben.

Ik wil het ACE team toch nog eens hartelijk danken voor alle energie en liefde die ze in alle honden en poezen steken.
Het resultaat is, dat er hierdoor veel gelukkige dieren en baasjes zijn !

Met vriendelijke groet,

Alice van Lier en haar honden Loet en Splintertje







Geen opmerkingen:

Een reactie posten