zondag 21 september 2014

Ewa voorheeb Awa nu 3 maanden bij haar baasjes.


Ruim drie maanden geleden is Ewa (voorheen Awa) bij ons gekomen. Ewa is een wat ouder fokteefje die na jaren 'productie' bij ACE in de opvang kwam. Ze is een sociaal, slim en lief Spaans waterhondje. Het gaat geweldig met haar en we zijn heel blij dat ze bij ons is. 
Sinds ze bij ons is is haar conditie een heel stuk stuk beter beter geworden, het is een lekker gezond hondje. Ze speelt alleen, met ons of met andere honden, rent achter balletjes aan en heeft zichtbaar reuze plezier. 
Knuffeltjes interesseren haar niet zo, maar ze heeft het erg naar haar zin met haar kauwbot op haar eigen plekje onder de walnootboom. Ze heeft een goed gebit en een groot kauwbot wordt grondig onder h(t)anden genomen.
Wij hebben bewust een wat ouder hondje uitgekozen en daar absoluut geen spijt van. Het is een rustig hondje, kan goed alleen zijn. Ze gaat zonder problemen met de auto mee en ze is al met ons mee wezen kamperen. Het is ongelooflijk dat een hondje dat toch best veel heeft meegemaakt, zich zo flexibel en makkelijk aanpast. Ze is zo tevreden en schattig.
Ewa kan goed met andere honden opschieten, is ook dan rustig. Ze is niet bang maar houdt niet zo van druk gedoe. Als andere honden erg druk of wat agressief zijn, loopt ze gewoon verder.
Als een echt waterhondje heeft ze zich vanaf het begin aan mij gehecht. In het bos of op het veld snuffelt en rent ze lekker, maar houdt mij altijd in de gaten en als het te ver weg is komt ze met flapperende oortjes aangerend. 
Heerlijk om te zien. 

Hartelijke groet,
 Trudy en Harry van de Ven

Ewa

Samen met de andere honden

Lekker rennen

Op pad met de baas/bazin

Knabbelen aan een kauwbot onder de walnotenboom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten