dinsdag 23 september 2014

Chico (voorheen Page) maakt van elke dag een feestje!


Op 4 september zijn Dennis en ik samen Chico (voorheen Page) gaan bezoeken in La Cala de Mijas en hebben daar ook een rondleiding gekregen door Mariëlle. Wat bijzonder om de refugio te mogen zien en natuurlijk de eerste kennismaking met Chico! Het was een bijzondere ervaring die we iedereen kunnen aanraden. We zijn ook erg blij met alle begeleiding rondom onze reis en het meedenken van alle ACE betrokkenen.

De eerste week hebben we vooral gezorgd voor veel rust voor Chico. Alle auto's, scooters en fietsers vond hij spannend buiten en ook het leren aan de riem te lopen en zijn behoeften in gras doen in plaats van op straat vroegen de nodige aandacht. Na een week is hij een stoer en trots mannetje geworden. 

In de tweede week merkten we dat Chico toe was aan nieuwe stappen. We zijn langzaam begonnen met de verdere training en Chico had ook veel energie waardoor we onze wandelingen konden uitbreiden. We krijgen op straat ook veel reacties over hem, en hij weet dat maar al te goed want dan gaat hij heel netjes zitten en dan krijgt hij een hoop complimenten dat hij zo goed luistert. Hij geniet erg van alle aandacht en is ook ontzettend slim. 

Afgelopen weekend is hij meegeweest naar mijn paard Aise (Fries). Chico vond hem geweldig en was gelijk dikke maatjes. Ons paard is honden gewend en Chico vond het maar erg stoer dat hij mee mocht naar zo'n groot stoer paard. Hartstikke leuk! We hebben met paard en hond een wandeling gemaakt en dat vond Chico prachtig (Chico heeft dan ook het idee dat hij 1.66 meter groot is...haha).

Bedankt voor alle goede begeleiding van alle ACE betrokkenen!

Groetjes van Dennis en Charlene



Geen opmerkingen:

Een reactie posten