donderdag 25 september 2014

ACE Charity nu officieel aangesloten bij Stray Animal Foundation


Stray Animal Foundation Platform (Stray-AFP) is een organisatie die zich inzet om het leven van de miljoenen zwerfhonden en zwerfkatten wereldwijd te verbeteren. Op heel veel plekken ter wereld zijn zwerfdieren de outcasts van de samenleving. Ze worden opgejaagd, mishandeld, verwaarloosd en vaak op afschuwelijke wijze gedood. Stray-AfP ondersteunt stichtingen en organisaties die zich inzetten voor deze zwerfdieren. Wilt u zich als stichting aansluiten dan kan dat hier.

Stray Animal Foundation Platform is een onafhankelijk platform voor alle organisaties en stichtingen die actief zijn voor en met zwerfdieren. Wij doen dit door fondsenwerving, het opzetten van gezamelijke projecten, het geven van educatie, het uitvoeren van neutralisatieprojecten (sterilisatie en castratie) en het sturen van medische artikelen naar asielen en stichtingen.

Daarnaast informeren wij mensen die een buitenlandse hond of kat willen adopteren. Overweegt u de aanschaf van een zwerfdier neem dan eerst contact op met ons dan kunnen wij u advies geven waar u op moet letten. Ook kunnen wij u doorverwijzen naar een betrouwbare stichting die volgens onze gedragscode werkt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten