zondag 28 september 2014

Aankomst Tirza

Vrijdag 26 september was het zover..... na 8 weken wachten kon ik dan eindelijk Tirza ophalen van Schiphol ......om 23.50 uur zou de vlucht van Transavia landen,  gelukkig werd dat een half uur eerder allemaal heel spannend hoe zou ze reageren..... voor haar een nieuwe omgeving ander klimaat , meer structuur, etc.  Ze kwam heel timide uit haar bench  en bleef een tijdje om zich heen kijken.......tja wat wil je ook na 3 uur vliegen en weg van je roedel, zus en warme Malaga  je  thuis ..
 
We gingen na alle plichts pleegingen huiswaarts naar ons logeeradres in Bergen nh, alwaar we om 2.30 uur arriveerden en de 2 Labs het waarschijnlijk gewoon vonden dat ik midden in de nacht met een  hond thuiskwam ( doe ik normaal nooit). Alles verliep prima, heb nog een neut gedronken op de toekomst van de Spaanse schone, en toen lekker gaan slapen.
 
Zaterdag na de aankomst zijn we lekker het bos gaan verkennen,  er werd heel wat afgesnuffeld, en het lopen aan de lijn ging pefect.
In de ochtend samen de markt over gelopen, eerst nog een kop espresso op een terras gedronken, toen een nieuw tuigje gekocht, want ik had er een  die te groot bleek te zijn, her en der was kaas geproefd  ( vindt ze erg lekker ), en toen weer naar huis gelopen.
 
Ze vindt de huisdeur nog erg spannend, en is ook wat huiverig om naar binnen te gaan. Ze eet goed, doet alles buiten, kortom we zijn heeeel erg blij met onze TIRZA...... op 4 pootjes..!!!
 
Alle vrijwilligers  die zich hebben ingezet heel heel erg bedankt.
 

Groetjes van Maryan en Tirza




Geen opmerkingen:

Een reactie posten