zaterdag 27 september 2014

Aankomst Schiphol 27 september

Afgelopen nacht zijn er weer vijf hondjes naar Nederland gevlogen, waar met smart op werd gewacht bij Gate 1 op Schiphol. 
Collega Erne Beckx, die altijd de late opvang op Schiphol doet, vloog nu zelf terug uit Malaga met haar man, samen met de hondjes.
Excuses voor de niet zo geweldige kwaliteit van de foto’s, zal wel aan het late uur hebben gelegen.


Erna Oosterbaan-Gram.

Boxerdame Antonella, zo schaamteloos gedumpt in Spanje, mag nu heerlijk van een onbezorgd bestaan gaan genieten in Nederland. Zij heeft alvast een gezellige Nederlandse naam gekregen: Nellie.

Kleine Badir, die nu naar de naam Pim mag gaan luisteren, mocht lekker meevliegen in de cabine. Nog wat bang van alles, kroop hij lekker weg op schoot bij zijn nieuwe baasjes.


Mooie Tirza, die zomaar van de hand werd gedaan door haar baas, mag nu de rest van haar leven in Nederland blijven. Heel braaf liep ze aan de lijn naast haar nieuwe baasje door de luchthaven naar de parkeergarage.

Kaleb kwam zag en overwon, helemaal gezellig al die nieuwe baasjes. En 8 jaar oude ACE-hond Marly (al van pup af aan bij het gezin) gaat natuurlijk helpen bij de opvoeding. Hij is op de achtergrond te zien

Kleine Toto, heerlijk verlost van zijn wilde vacht, vond het helemaal prima om zijn nieuwe baas te ontmoeten. Heel rustig liet hij zich aaien en aanlijnen. Ze hadden midden in de nacht nog een lange reis naar Drenthe voor de boeg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten