maandag 18 augustus 2014

Toby, voorheen Marino

19 april 2014 was het dan eindelijk zover. We mochten Toby (voorheen Marino) afhalen van het vliegveld in Rotterdam. Een uur voor vertrek waren mijn zoon en ik nog steeds in discussie over de naam. De discussie is uiteindelijke gewonnen door mijn zoon 
Vanaf het moment dat Toby uit zijn vervoershokje kwam  zat  het goed tussen ons. Onderweg naar huis heeft hij heerlijk achterin gezeten terwijl hij geknuffeld werd door mijn zoon. En dat is nooit meer overgegaan. Toby is gek op knuffelen en als je even geen tijd voor hem hebt dan vraagt hij er zelf wel om.   Wat hebben wij een mazzel met deze hond. Een echte Perro de Aqua , dus helemaal gek van zijn gezin. Hij is lief, luistert enorm goed en is een echt maatje.
We hebben ondertussen zijn conditie wat meer op peil gebracht door de vele wandelingen en hij rent nu ook gewoon mee tijdens de hardloop sessies. Zijn tennisbal is hem alles en aangezien hij ze ook nog wel eens kwijt raakt onderweg, hebben we via marktplaats 65 ballen aangeschaft. Komende tijd zit hij goed. 
Wandelen en dan vooral op het strand vindt hij fantastisch maar gewoon thuis relaxen (zolang het gezin aanwezig is) vindt deze Spanjaard ook prima In mensen heeft hij heel veel vertrouwen. Hij zegt het liefst iedereen die hij tegen komt gedag.  Wat tijdens een wandeling in het drukke Amsterdam nog hard werken is voor hem ?  Andere honden vindt hij niets. Het liefst negeert hij ze. Maar soms kan hij er niet omheen en laat de begroeting dan maar gelaten over hem heen komen.  Katten echter jaagt hij het liefst allemaal de boom in. Toby heeft alleen nog steeds flink last van een hardnekkige bacterie(resistent voor bijna alle antibiotica) in zijn oor. We lopen hier al een paar maanden mee te dokteren maar krijgen het tot nu toe niet onder controle.  Heel vervelend voor hem want hij heeft er af en toe enorm pijn aan.

Al met al zijn we heel blij met Toby en hadden we nooit kunnen vermoeden dat het zo’n verrijking van ons gezinsleven zou worden.


Bedankt ACE







Geen opmerkingen:

Een reactie posten