vrijdag 11 juli 2014

Poleo

Hier een berichtje over Poleo.Hij is nu een jaar bij ons.Het is een leuk en lief hondje. Zou hem voor geen goud kwijt willen. Heb altijd hondjes gehad,altijd als puppy. Dit is ons eerste volwassen hondje. In het begin wel problemen met onze Riesenschnauzer.
Poleo is gecastreerd en onze hond dook er de hele tijd op. Gelezen dat een gecastreerde reu naar loopse teef kan ruiken en dat klopte. Kan n.l.ook niet goed met hem wandelen, er duiken altijd honden op hem. Ik vraag me weleens af hoe hij in Spanje in het asiel zat. Misschien bij Teefjes? 
Dat is nl.geen probleem. Nu een jaar later heeft hij het vertrouwen in ons wel
gevonden. Hij is erg aanhankelijk,zit graag op schoot. En zoals ze bij Ace zeiden  gaat graag een balletje voor je halen.Visite is hij nog steeds niet dol op. Als ze opstaan,wil hij ze graag achterna en pakt ze bij de kuiten. Dit gaat nu ook steeds beter.
Wij hebben altijd Schnauzers gehad. dus toen onze dochter met de foto van Poleo aan kwam waren we meteen verkocht.
Vivian zit als vluchtbegeleider bij Ace. Waarom weer een pup bestellen,terwijl er zoveel hondjes op een gouden mandje wachten? We hebben hier nooit, maar dan ook nooit spijt van gehad.
We kunnen dan ook zeggen, en dan willen wij, onze andere honden niet te kort doen, dat wij nog nooit zo n komisch beestje gehad hebben.
Wij zijn dol op hem.


Groetjes Corry en Tiny Rulkens


Geen opmerkingen:

Een reactie posten