woensdag 16 juli 2014

Aankomst Schiphol 15 juli


En vannacht weer naar Schiphol geweest omdat er deze keer 5 schattebouten van Ace uit Malaga aankwamen. 

Kuka het kleine zwart witte pupje zat in een draagtas een ze was om op te eten! Ze was erg lief geweest zeiden de begeleiders die zo vriendelijk waren om al de hondjes mee te nemen. Echte dieren liefhebbers hun zoontje vertelde dat ze zelf 3 hondjes hadden ook uit Spanje.



En dan de kleine Chulie een kleine Perro di Aqua een plaatje haar nieuwe baasjes waren ook hevig gecharmeerd van hun kleine pup.




En Parca een beeldig podencootje die heel wat te verduren heeft gehad, jaren opgesloten en alleen maar pupjes heeft geproduceerd. Haar baasjes zeiden : ze heeft 7 magere jaren gehad, haar vette jaren zijn vandaag begonnen.Een super lieve beeldschoon bescheiden Hondje ook al om op te eten.



En dan kwam Elvio een speciaal ventje een Drollebol hij is blind. Ik had mijn armband met belletjes omgedaan zodat hij mij kon horen toen ik de kennel open maakte, hij hield zijn kopje schuin en kwam zonder bang te zijn zo in mijn armen en zo door naar zijn baasjes. Echt een dolgelukkig hondje niet bang, met zijn kopje  scheef luisterend naar alle geluiden. Ik heb de baasjes beloofd een armbandje te maken met belletjes er aan zodat Elvio precies kan horen waar ze zijn. Komt goed!



Dat waren 4 hondjes dus kwam er nog een schat aan en dat was Doggy ook zo'n schat en ook om op te eten en ook zijn baasje was helemaal in de zevende hemel en super blij met haar kleine ventje. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten