woensdag 4 juni 2014

Kwiebus ( Isbor ) ingeslapen.

Hallo,
Ik typ met tranen in mijn ogen dat ik even aan jullie wilde doorgeven dat onze gekke,lieve Kwiebus (Isbor) er niet meer is.
Kwiebus is 28 mei ingeslapen omdat hij een tumor aan zijn achterpoot had wat binnen 2 dagen was open gegaan en waardoor hij vreselijke pijn kreeg en dat wilde ik niet voor hem want ik had hem beloofd dat hij het hier goed en fijn zou hebben en ik wilde voor hem  geen dagen met veel pijn.
We hebben onze laatste dagje samen heel fijn doorgebracht (met behoorlijke pijnstillers),saampjes nog even op pad met de koets,samen troosttaartjes gegeten(weg met de lijnregeltjes),veel geknuffeld en ik veel gehuild,maar ik moest hem laten gaan, hoe moeilijk ook, dit was voor Kwiebje geen doen.
Hij is hier thuis vredig ingeslapen.
We hebben Kwiebje begraven op een dierenbegraafplaats, in het bos waar het zonnetje toch regelmatig te voorschijn komt.
 
Kwiebje is 12 jaar en 1 maandje geworden waar ik super trots op ben en ik ben blij dat we nog zo lang van hem mochten genieten want we waren in eerste instantie blij met 3 maandjes(want Kwiebus was tenslotte al 10 jaar en dat voor een bulletje) en het zijn er bijna 2 jaartjes geworden.
Nogmaals bedankt bedankt dat jullie Kwiebus in ons leven hebben gebracht want ondanks het verdriet wat we nu hebben,hebben we vreselijk van hem genoten en veel gelachen!!!
 

Groetjes Arnita en Klaasjan Kuiper




Geen opmerkingen:

Een reactie posten