maandag 9 juni 2014

Deejay

Hierbij een klein verslag van het wel en wee van onze Deejay.

Na een zeer goede voorbereiding met een positief resultaat kregen wij in december te horen dat wij de hond die onze harten deed smelten veroverd had mochten adopteren.
Op 8 januari was het dan eindelijk zover en gingen we toch wel enigszins gespannen op pad naar  Rotterdam Airport om ons nieuwe gezinslid op te halen en te verwelkomen in Nederland. Ruim op tijd aanwezig, want we wilden  toch echt het vliegtuig zien aankomen. En daar was dan uiteindelijk het vliegtuig, vlug naar beneden en wachten op ons nieuwe gezinslid. 
Het wachten werd beloond en niet veel later kwamen daar de adoptiehondjes de deur door gereden. Op naar een rustige plek en voorzichtig de kooi open maken.
En daar was dan eindelijk onze nieuwe gezinslid en hij werd met open armen ontvangen en welkom geheten door ons gezinnetje.
Na heel wat knuffels te hebben gegeven, gezin en hond in de auto en op naar zijn nieuwe huisje. 
Hoe zal de reis naar zijn nieuwe huisje gaan en hoe zal het thuis gaan?
Tot onze grote verbazing ging het zeer goed. Thuis aangekomen ging Deejay direct zijn nieuwe mandje in waar de traktatie al op hem lag te wachten.
Nu zijn we inmiddels alweer 5 maanden verder, maar voor ons gevoel lijkt het al veel langer.
Onze Deejay heeft met goed gevolg een puppy cursus afgelegd en is echt 
een aanwinst voor ons gezin. 
We gaan heel veel wandelen met Deejay en hij vindt het heerlijk om in het duin of op het strand zich uit te sloven en lekker te rennen. 
Deejay is een hond waar we heel veel plezier aan beleven en  hij voelt 
 zich helemaal thuis in ons gezin.

Hartelijke groeten,


Deejay en Familie Pronk



Geen opmerkingen:

Een reactie posten