vrijdag 23 mei 2014

Williams alweer 3 maanden bij ons!!

Williams is een kruising yorkshire en teckel (althans dat is wat wij denken J)
Hij is nu één jaar en woont nu ruim drie maanden bij ons.
We hebben Williams in Amsterdam bij Magda ( opvangster ACE ) ontmoet. Ons hondje Angel was daar ook bij. Na een erg natte wandeling in het Amsterdamse Bos bleek wel dat het klikte tussen Williams, ons en Angel. Dus is Williams met ons meegegaan naar ’t Völckerdorp. Het was de eerste dagen aftasten en elkaar leren kennen.
Wij waren al heel snel dol op Williams en Angel en Williams lagen na drie dagen bij elkaar in één mand. Dus dat ging ook goed.
We hebben in de eerste periode een aantal keer contact gehad met Magda. Zij heeft ons goede tips en adviezen gegeven. Magda staat echt voor het welzijn van de hondjes en door haar hebben we beter inzicht gekregen in het opvoeden van Williams.
Williams zit nu op de training gehoorzaamheid en dat vond hij in het begin wel erg spannend maar hij leert snel en werkt graag voor het baasje.
Vooral apporteren vind Williams leuk en hij houdt ons dan ook behoorlijk van ons werk af als we in de tuin bezig zijn. Maar hij is heel geduldig en wacht netjes tot de bal of stok weer wordt weggegooid.
Williams is nog echt een jong diertje. Veel onderzoeken en ontdekken en beleven. Hij vergeet dan wel eens te luisteren maar dat nemen we hem niet kwalijk want als je dat blije koppie ziet, ben je dat alweer vergeten.
We hebben Williams in ons hart gesloten en zijn erg blij met hem.
Wij zijn heel tevreden over de stichting ACE. Aan alles is te merken dat ze gaan voor een hoge kwaliteit van leven voor hun honden. Dat is een mooi doel vinden wij en raden dan ook iedereen de stichting aan.
Hopelijk kunnen jullie nog veel honden plaatsen en zijn de nieuwe baasjes net zo blij als wij zijn. Want wij laten Williams nooit meer los.


Groetjes van Fred en Patricia de Visser.


En van Angel en Williams.

Links Angel en rechts Williams

Geen opmerkingen:

Een reactie posten