vrijdag 2 mei 2014

Luca en Rayosk

In de periode januari tot april heb ik stage gelopen bij ACE.  Aan het einde van mijn stage heb ik mijn grote vriend Rayosk geadopteerd en hij is gelijk met me mee naar huis gevlogen.  Tijdens mijn stageperiode heb ik niet alleen voor Rayosk, maar ook voor twee van zijn broertjes mogen zorgen.  Zij werden beiden iets eerder geadopteerd.  Via het chipnummer van de broertjes ben ik in contact gekomen met de eigenaren.

Ze komen uit een nestje van 5 die bij opvangmama Amalia zijn opgegroeid in Spanje. Ze zijn nu 11 maanden oud.
Luca, die in Spanje nog Sombrito heette, scheen erg dichtbij mij te wonen. Het leek ons erg leuk om de broertjes, die inmiddels 2 maanden gescheiden waren te herenigen, dus spraken we af bij een losloopgebied hier in de buurt.

In het begin hadden ze nog een beetje moeite met elkaar te herkennen, maar al snel mochten ze los en was het net zoals op de Refugio.  Continu achter elkaar aanrennen en plezier maken, en hun manier van spelen en bewegen precies hetzelfde. Ja, het is echt goed te zien dat het broers zijn.  Uiteindelijk hebben we ons anderhalf uur vermaakt bij het losloopgebied, en de honden liggen nu uitgeteld in hun mand.  Zeker voor herhaling vatbaar! 

Luca en Rayosk nog samen in de Refugio





Geen opmerkingen:

Een reactie posten