zaterdag 3 mei 2014

Afscheidsberichtje Mittens (laté)


Lieve Mittens, (voorheen Laté)

Mijn vriend en ik waren op zoek naar een katje, een leuk en bijzonder katje. We wilden graag een katje uit Spanje adopteren, omdat dit een bijzondere gebeurtenis is. 
We hebben al een hond uit Spanje en een katje uit Spanje maakt onze gezinnetje compleet. 
Toen we beide jou foto zagen waren we meteen verkocht, of beter gezegd meteen verliefd. Jij was het katje dat we zochten!!
We hebben gelukkig niet lang op je hoeven te wachten, want een paar weken nadat we hadden gezegd dat we jou wilden adopteren kwam het bericht dat we je konden ophalen. 
Op 13 oktober 2013 zijn we je gaan ophalen op het vliegveld in Zaventem. 
We hebben wel even moeten zoeken hoor, want we waren hier nog nooit geweest. 
Na even rond gelopen te hebben daar, zagen we een mevrouw staan met een reis koffertje in haar hand en ja hoor daar zat onze Mittens in. Oh wat waren we blij om je te zien! Je was in het echt nog knapper dan op de foto’s. Snel tekende we het contract en je mocht de lange rit mee terug naar huis. 
We konden ons geluk niet op, iedereen wou je zien en de eerste reactie van mensen was allemaal van ‘’oh wat is ze mooi’’. 
Mittens werd al snel een zeer geliefd huisdier waar we ontzettend trotst op waren.
Je had alles wat wij zochten in een kat lief, zeer aanhankelijk, speels, vriendelijk, aanwezig en toch ook weer niet te druk. Je kon het zelfs goed vinden met onze hond Valenta en onze andere kat Tijgje.
Als ik moest studeren voor een moeilijk tentamen kwam je er altijd bij zitten, soms duurde het je allemaal te lang en ging je op de boeken zitten zodat ik je wel aandacht moest geven. haha wat kon we hier altijd ontzettend om lachen. 
Helaas hebben we maar kort van je mogen genieten Mittens ,een week geleden werd je erg ziek je was ineens erg rustig, liep ons niet meer overal achterna en je miauwde ook niet meer. 
Vreselijk om je zo te moeten zien Mittens! Dus we zijn meteen met je naar de dierenarts gegaan op de hoop dat hij goed nieuws voor ons had en je snel weer beter kon maken. 
Helaas kregen we geen goed nieuws, je was erg ziek en de kans was klein dat je het zou halen. 
We hebben medicatie mee naar huis gekregen en hier knapte je erg van op. Helaas was dit niet genoeg om je beter te maken en konden we niks meer voor je doen.  Op donderdag 1 mei om kwart voor 11 hebben we  met heel veel moeite en tranen afscheid van je genomen. 

De gedachten dat je er niet meer bent is echt vreselijk, Mittens lieve mooie kat we missen je heel erg en we zullen je nooit vergeten. 

Rust zacht lieverd!! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten