vrijdag 11 april 2014

Florian


Sinds vorig jaar november zijn wij de trotse eigenaars van deze grote man met z'n kleine hartje. Ongelooflijk hoe goed hij bij ons past, zelfs de katten zijn voor hem gevallen !
Het begon allemaal met een verlangen naar een hond. Dat verlangen was er al heel lang maar een pup paste gewoon niet in ons drukke leventje. 
Hmm, maar een volwassen hond dan ? Die al zindelijk is en geen pubertijd meer heeft ?
Via een collega zijn we op de site van ACE terecht gekomen en Florian bleek een gouden match te zijn. Ontzettend lief, hij luistert voor geen meter als hij los is ( mijn kinderen ook niet ) en heerlijk rustig in huis. Gelukkig loopt hij perfect mee naast de fiets ( kan ik nu, na een aantal malen in de sloot gelegen te hebben, zeggen ) dus hij krijgt zijn beweging toch wel.
Hij geniet van knuffelen, rijstcrackers ( mag vanwege een waarschijnlijk dierlijke producten-allergie niks anders tussendoor )en lange wandelen, eventueel naast de fiets.
In het begin was hij buiten wat schrikkerig - vooral harde geluiden en kinderen ging hij het liefst uit de weg - maar dat gaat allemaal al veel beter. Elke woensdag de jongste baas ( 12)  van school halen helpt daarbij. Dan ziet hij zoveel kleine ukkies en leert dat het niet eng is.
Groetjes van Florian en zijn baasjes ! 
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten