vrijdag 25 april 2014

Amara

Met Amara gaat het uitstekend. Binnen no time vriendschap met haar pleegzusjes gesloten (2 husky's en een LabWeiler (of RottLador zo je wilt.
 Na mijn borstelsessie hebben we een bezoekje gebracht aan de 'schoonheidssalon'. Weer helemaal een dametje! Haar conditie wordt met elke wandeling beter. Spieropbouw ontwikkelt zich goed. Gewicht is nu zoals het hoort te zijn. Haar rechteroog (voor de kijker links) heeft idd 'groene staar'.  Gelukkig is ze dol op wortelsap (vit. A), waardoor hééél erg langzaam de bolling in het oog minder wordt en er meer bruin van het retina zichtbaar wordt en haar pupil reageert ook wat sneller.... hieperdepiep.








Derde week maart t/m half april jl. zijn we in Noorwegen geweest. Zoals je kunt zien heeft ze grote lol om de slee te trekken, met Shay en Toscan als leidhonden.... Het is wel zo dat ze na verloop van tijd het tempo niet goed kan bijhouden en dat de twee voorste honden er opeens -behalve mij en de slee- een hond moeten 'zeulen'.... een Malamute in Spanje.... hoe verzin je zoiets...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten