zaterdag 25 januari 2014

Tobi 4 maanden thuis.

September 2013 mochten wij Tobi ophalen van Schiphol. Na steeds regelmatiger terugkerende gesprekken over wel of niet een hondje adopteren, hebben wij in juni 2013 de knoop doorgehakt. Een hondje uitkiezen was ook niet eenvoudig. Zoveel schrijnende verhalen, zoveel lieve honden die een tweede kans verdienen. Tobi sprong er voor ons uit. We wisten het beide direct: Tobi hoort bij ons. 
Nu 4 maanden verder kunnen wij geen leven zonder Tobi voorstellen. De vreugde van mijn schatje als ik thuis kom van mijn werk. De wandelingen in 't Twiske en het Amsterdamse bos. Het uitrekken als hij 's morgens wakker wordt. Wij zijn helemaal verliefd.
Natuurlijk ook moeilijkere momenten, aangereden worden door een fietser, en nu op alle fietsers heel boos zijn. De katten van de buren die hun leven niet zeker zijn. In het Amsterdamse bos achter paarden aan rennen of op konijnenjacht gaan in 't Twiske en dan even onvindbaar zijn.
We hebben er een zorg bij gekregen maar de liefde die je terug krijgt... Tobi brengt ons heel veel vreugde. Ze zeggen dat baasjes op hun hond gaan lijken (of is het andersom?). Albert en ik hopen net zo'n gespierd lijf te krijgen als onze Tobi :-)

 Albert en Renate






Voor het filmpje klik hier.

1 opmerking:

  1. Superleuk en blij verhaaltje. Mooi dat jullie Tobi een fijn leven hebben gegeven!

    Zus M.

    BeantwoordenVerwijderen