maandag 6 januari 2014

Jose Feliciano....

Het gaat goed met Jose Feliciano. Hij is een aanhankelijke krasse knar die weet wat ie wil. Hij is inderdaad heel oud, heeft  geen haar op zn rug meer en is bijna blind en hoort slecht, maar dat hield 'm niet tegen om hier opnieuw te beginnen en te wennen en ook om te hechten aan een nieuw baasje. Toen hij aankwam wist hij meteen de voerbak te vinden en ging hij het hele huis verkennen, net alsof hij een kaart in z'n hoofd aan 't tekenen was. Sindsdien weet hij exact de weg en alhoewel hij blind is, loopt hij nergens tegen aan. De andere honden zijn onder de indruk en behandelen hem met respect. 
'S-nachts ligt hij tegen de andere honden aan en houden ze hem warm. Ooit heeft een andere hond geprobeerd z'n botje af te pakken maar die kwam van een kouwe kermis thuis. Blind of niet...Jose nam 't niet en haalde flink uit! Sindsdien worden zijn botjes met rust gelaten .
Jose heeft zo zon eigen routine. Dan loopt hij een rondje door het huis, en owee als z'n bakje niet gevuld is met lekkers. Dan gaat hij even de tuin in voor een wandeling en op de terugweg dient zijn botje klaar te liggen. Verder slaapt hij veel en zitten we gezellig op de bank. Ik ben enorm blij met Jose en het lijkt of hij hier altijd al was. En als hij tegen mij aan kruipt z'n hoofd op m'n armen legt en dan in slaap valt, dan smelt ik helemaal weg!  Als ik zie hoe Jose nog geniet van z'n oude dag dan ben ik heel dankbaar dat Ace Shin zich ook voor oude en gehandicapte honden inzet. Ik wil Ace-Shin ook heel hartelijk bedanken voor de zorgvuldige begeleiding bij het adoptieproces.
 
Jose kwam op 13-12 aan samen met Napoles, Freya, Andrea en Tarzan. Allemaal leuke honden en leuke baasjes. Helaas heb ik maar twee wazige foto’s,  want door spanning vergat ik 't een en ander....
 
Groetjes Trix
 






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten