dinsdag 14 januari 2014

Adoptie Budy

Budy 

Vroeger na jaren lang honden gehad te hebben, denk je op een gegeven moment nou nu niet meer, wil lekker vrij zijn, geen rekening te hoeven houden met enz enz maar ondertussen blijft altijd dat gevoel knagen..... het gemis! Alhoewel wij altijd met alle liefde op honden oppaste van familie of vrienden is dat toch anders dan zelf zo'n trouwe vriend om je heen te hebben. 
En ja hoor daar begon het weer zachtjes, websites van asiels bezoeken, verhalen van honden lezen enz enz Voor mij hoefde het echt geen jong pup van een fokker te zijn. 

En daar was hij op een zaterdagmorgen, ik zocht op hond / maatje en ineens de foto van Budy in beeld, Liefde op het eerste gezicht dat was hem dat was mijn maatje. Meteen in de pen geklommen en de mail gestuurd en na heel veel mails heen en weer waarin er ook wat verwarring was of hij nou voor ons in pre-reservation stond, was daar het verlossende antwoord, Budy zijn nieuwe huis was bij ons. Daarna is alles in zeer rap tempo gegaan want op een vrijdagnacht de verlossende mail en op zaterdagmorgen kwam daar al meteen het telefoontje voor een evt. vlucht waar hij op mee zou kunnen. Helaas was de woensdag voor ons echt niet haalbaar maar tot onze grote opluchting kon hij ook de donderdag al mee en zelfs op Rotterdam. 

De ochtend zat ik al nerveus op Facebook en daar stond het bericht van Marlous die zelf haar hond was gaan halen, waarop ik reageerde en wat bleek zij  had Budy ook bij haar, want op haar ticket had ze 2 benches bijgeboekt waardoor er dus weer totaal 4 hondjes sneller bij hun baas konden zijn. 

Gelukkig had de vlucht geen vertraging en zagen we zo het vliegtuig gelost worden en ja hoor ook 2 benchens op de kar, in de aankomsthal hoorde we ze al tegemoet komen, want het geblaf was goed te horen, dit bleek later ook van onze super enthousiaste Budy te zijn ;-) buiten aangekomen heeft mijn man hem uit zijn bench in ontvangst mogen nemen, want ik wou natuurlijk foto's maken. Wat was hij blij echt door het dolle heen, precies zoals hij omschreven stond en zoals hij op het filmpje en de foto's was. In het begin was ik best jaloers op mijn man want ik was weer zo op zoek naar een maatje en nadat mijn man hem uit de bench had gehaald was hij niet bij hem weg te slaan.......

Nu is Budy bijna 4 weken bij ons en we kunnen het niet meer zonder hem voorstellen, Budy is een super lieve enthousiaste hond, aanhankelijk naar iedereen, volgt je overal waar je gaat. Iedere avond wil hij een half uurtje bij me op schoot liggen en echt op zijn rug vol overgave lig ij dan een partij heerlijk te snurken ;-) 

 Wij zijn super gelukkig met hem, en blij dat we hem een thuis met een warme mand hebben kunnen geven, maar als Budy eens wist wat hij mij heeft gegeven is dat nog veel mooier, ik heb weer een maatje, ik geniet weer van alles, ik lach weer, ik vind het heerlijk om buiten te zijn met hem, en ons gezin is zo hecht weer met elkaar en dat allemaal door zijn vrolijke liefdevolle aanwezigheid, Budy is met recht mijn Buddy !!!!

Ace Charity Bedankt voor alles!!!

Mvg 
Astrid Kamp-Mikkers
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten