vrijdag 18 oktober 2013

Herplaatsers dringend !!!

Beste allemaal,

 
Helaas hebben wij op dit moment een aantal herplaatsers. De opvanggezinnen zitten erg vol en het aanbod van grote honden is redelijk groot. Het is dus heel lastig voor hen een plek te vinden.
We willen hierbij vragen of er mensen zijn die één van de onderstaande
honden tijdelijk zou willen opvangen.


Carbona:
Carbona is een teefje van 7 jaar oud. Zij leeft al 3 jaar bij de huidige adoptanten en moet eigenlijk nu opeens weg. Het voormalige opvanggezin heeft tot voor kort alleen maar positieve mails ontvangen.

Het gaat hier om oudere adoptanten waarbij Carbona mogelijk een maatje te groot is geworden. Carbona past het beste bij een minder dominante reu.


 U kunt zich melden bij Elvira verantwoordelijke voor Nederland.

1 opmerking:

  1. Lieve mensen, mocht je een van deze (of een ander) hondje adopteren, neem eens contact op met een gediplomeerde gedragstherapeute. Die kunnen je soms hele eenvoudige tips geven waardoor u op de juiste manier met u hond leert omgaan en ook leert de hond te begrijpen. "Het leven in een roedel en dominant zijn over een gezin.." Deze termen zijn echt niet meer van deze tijd. U moet weten dat alle hondjes die uit een asiel komen getraumatiseerd zijn. Zij hebben uw hulp hard nodig. Belangrijk voor u om te weten hoe u dit kunt geven! Veel geluk!

    BeantwoordenVerwijderen