zaterdag 28 september 2013

Is er nu niemand die op onze BOBO valt?



Dit grappig uitziende manneke is Bobo. Bobo woonde in Spanje bij een ernstig zieke dame die afstand moest doen van haar hondjes. Voor Bobo was het asiel heel beangstigend, hij was een leven in huis gewend en was onbekend met alles buiten.
Gelukkig is hij nu in Nederland en woont hij bij een opvanggezin waar hem van alles geleerd wordt.
Bobo is een ontzettend lieverd voor zijn opvangbaasje. Hij houdt erg van knuffelen en komt hier ook echt voor zitten. Met de kat en andere hond in huis gaat het erg goed.
Bobo is niet gewend om te wandelen of ergens mee naar toe te gaan. Hij leert dit nu allemaal langzaamaan. In zijn gedrag zit reeds verbetering!

Voor Bobo zoeken we een baasje die voldoende tijd en geduld voor hem heeft om hem te leren dat niet alles eng en spannend is. Bobo kan erg blaffen naar vreemde dingen, maar hier wordt nu aan gewerkt.
Bobo is zindelijk, gecastreerd en er worden hem nu commando’s geleerd. Hij is te bezoeken bij zijn opvanggezin!

Voor meer informatie klik hier.
 

 Reactie: Bobo is een enorm schattig,lief hondje.Heb hem gezien op de shndag in België.Een kijkje gaan nemen is de beste manier,persoonlijk vind ik hem in het echt mooier dan op foto!!Geef hem toch een kans ,dit lieverdje verdient dit -echt waar.Opvangmama Tiny vanuit België

2 opmerkingen:

  1. Bobo is een enorm schattig,lief hondje.Heb hem gezien op de shndag in België.Een kijkje gaan nemen is de beste manier,persoonlijk vind ik hem in het echt mooier dan op foto!!Geef hem toch een kans ,dit lieverdje verdient dit -echt waar.Opvangmama Tiny vanuit België

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Opvangmama Tiny. Het is echt een schatje en verdient een lief baasje die hem dat veilige gevoel kan geven. Denise, opvangmama Bobo :-)

    BeantwoordenVerwijderen