zaterdag 28 september 2013

Gozo nu 3 maanden "thuis".

Het gaat heel goed met Gozo, hij krijgt steeds meer plezier in het leven in Nederland en wij zijn erg blij met hem. Hij leert langzaam commando’s en is erg graag met ons samen – en wij krijgen een heleboel liefde en kusjes van hem. Hij gedraagt zich ook erg goed met onze andere hond Nala en heeft geen probleem met onze kat Eddy. Alleen buiten is hij soms nog iets onzeker en moeilijk.
 
We zijn net drie weken met de auto op vakantie in Duitsland geweest. Met de auto betekend nu al voor hem, dat we iets leuks gaan doen, en een lange rit van meer dan zeven uur was dan ook geen probleem voor hem.
 
Tijdens de vakantie is hij weer een klein beetje bagage kwijt geraakt en is nog meer hond geworden. Dit allemaal door lekker door de grote tuin lopen, kuilen graven, mee door het bos, naar en op het water en dit bijna allemaal zonder lijn. Hij heeft  hier voor het eerst met ons en Nala gespeeld en luistert nu (meestal) naar zijn naam en op de commando’s “zit” en “kom”. Wij hebben erg van genoten zo veel plezier met hem en Nala te hebben.
 
Hij heeft nog wel zo zijn probleempjes met luisteren en afgeleid zijn door lekkere geurtjes. Met vreemde honden is hij helaas nog steeds onzeker en soms agressief maar het wordt al iets beter. Hiervoor gaat Marcel met hem nu ook naar een puppycursus. Met deze extra begeleiding denken we dat Gozo een zeer goede en trouwe hond zal worden.
 
We zijn niet meer naar een dierenarts geweest omdat hij hartstikke gezond en al sterker is geworden. Bedankt nog voor de tip - na ongeveer een jaar zullen we Gozo zeker testen op filaria, ehrlichia en leishmania.
 
Wij willen ons graag bij alle van A.C.E. voor onze kleine lieve vriend bedanken – en voor de goede nazorg en de interesse in hoe het met Gozo gaat. Wij zijn er erg blij met onze beslissing een hondje van A.C.E. te nemen.
 
Wij hebben ook nog een paar recente foto’s bijgevoegd daarmee jullie de “nieuwe” Gozo kunnen zien.
 
Lieve groeten van
Marlies en Marcel met Gozo en zijn vrienden Nala + Eddy
 







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten