donderdag 15 augustus 2013

Even een berichtje van Romy

Hier even een berichtje van Romy!
 Nadat ik 2 jaar in spanje heb gezeten was het maandag 8 juli dan zover, ik ging naar mijn gouden mand!!  Nouja gouden mand.. het is eigenlijk een heel groot gouden kussen, kan er zo lekker languit op liggen. Gelukkig stond er ook een bench daar voelde ik me de eerste paar dagen erg veilig in.
 Nederland is heel anders dan Spanje, heel spannend als we een wandeling gaan maken, allemaal dingen die ik nog nooit gezien heb, zoals een kabouter in een voortuin, jeetje wat schrok ik daarvan! Maar als ik die kabouter nu zie loop ik er gewoon stoer voorbij! Ik ga elke dag een stapje vooruit en word ook steeds ondeugender.. Als ik zin in een snoepje heb pak ik die gewoon zelf.
 Tijdens de wandeling snap ik al goed dat ik alleen in het gras mag poepen en plassen, en luisteren kan ik ook al wel een beetje. Andere hondjes die ik tegenkom vind ik wel erg leuk, behalve als ze hard naar me blaffen dan besteed ik er geen aandacht aan.
 Ik kan het hier wel wennen in Nederland, ik vind mijn baasjes erg lief en vervelen zal ik me niet doen, kijk maar naar mijn foto wat voor lekkers ik heb gehad!
 Zo even een berichtje om jullie te laten weten dat het goed met mij gaat, nu ga ik weer lekker van het zonnetje genieten!

 Pootje en likje van Romy.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten