dinsdag 14 mei 2013

Sander bijna 1 jaar "thuis".


Sander is nu bijna een jaar bij ons en het is een heerlijke, gezonde hond. Hij was al in opvang in Nederland, dus Elvira en haar roedel honden hadden al een hoop goed werk verzet. In het begin was hij af en toe nog wat schrikachtig en timide, maar daar is helemaal niets van over.
Hij heeft ontzettend veel zelfvertrouwen gekregen, alleen lopen langs een drukke weg met vrachtverkeer e.d. vindt hij nog eng.
Hij loopt los, zelfs naast de fiets (behalve langs hele drukke wegen natuurlijk). We fietsen elke dag met hem en hij heeft een onvoorstelbaar uithoudingsvermogen. Die beweging heeft hij ook wel nodig. Nooit maakt hij ruzie met andere honden, hij speelt met ze of hij negeert ze.
Hij kan goed alleen blijven voor een paar uurtjes en vindt autorijden prachtig. Het is ook beslist geen blaffer. Ondanks dat er pointer inzit en het een jachthond is, loopt hij eenden, duiven en alles wat er nog meer in de polder rondloopt zo voorbij. Misschien is hij daarom ook wel afgedankt in Spanje, omdat hij niet erg goed was in jagen.
Hij maakt niets kapot, behalve zijn eigen knuffels, die worden compleet gesloopt.
Kortom, een ideale hond! We zijn dolblij met hem (en volgens mij hij ook wel met ons)en ik hoop dat jullie nog heel veel van deze honden een prachtig leven kunnen bieden via jullie organisatie. Het zijn intens dankbare honden die veel liefde te geven hebben en zoveel beter verdienen.
Bedankt voor jullie goede zorgen en de prima begeleiding bij het adopteren van Sander.
Met vriendelijke groet,
Peggy Berentzen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten