zaterdag 18 mei 2013

Perrito nu Ziggy


Hallo allemaal
Ik wil jullie even laten weten hoe het met me gaat.Misschien kennen jullie mij nog als Perrito ? Mijn nieuwe familie heeft mij wel een andere naam gegeven.Ik fladder nu door het leven als Ziggy.Maar , als ik gekroeld en geknuffeld wordt,noemen ze me ook wel eens liefkozend Ziggy Boy.Ik kan die mensen nl. helemaal weg laten smelten,als ik hen met mijn mooie bruine ogen aankijk.
Ik doe het schijnbaar heel goed thuis,want ik krijg van alles.Niet alleen lekker eten en drinken ,maar ook leuke dingen om mee te spelen.Ik heb ook al wel wat dingen gesloopt,hoor.Maar dan doe ik gewoon of mijn neus bloedt.Ik kan namelijk heeeeeeeel onschuldig kijken en echt ....ze  trappen er nog in ook.
Ik blijk ook een talenknobbel te hebben.Jaaa,naast Spaans ken ik nu ook wat Engelse en Nederlandse woorden.Eerst snapte ik er geen fluit van ,maar die ouwelui hebben geduld ,joh.En na steeds maar weer herhalen,wist ik het ondertussen wel.Ja ,ben misschien wel half blond,maar niet dom ,natuurlijk.
Maar ff serieus...ik heb het reuze naar mijn zin in Nederland.Soms mis ik wel een vriendje of vriendinnetje om me heen. Gelukkig wordt dat helemaal goed gemaakt als ik lekker de buurt ga verkennen met mijn baasjes.Er wonen hier in de buurt nl. erg veel leuke dames en heren om mee te ravotten.In alle soorten en maten,kan mij niet schelen.Ik ben altijd vriendelijk en entousiast.Zo maak je vrienden,toch.Maar ik heb het idee,dat (als ik het tenminste goed versta) mijn baasjes op zoek zijn naar een maatje.Nou ,ik hou jullie op de hoogte.Wilde nu alleen even snel laten weten,dat ik het super naar mijn zin heb.Ik en mijn familie zijn helemaal heppie de peppie.Lijkt net of ik hier altijd gewoont heb.Gek hè!! Groetjes en een knuffel
van Ziggy (Perrito) xxx
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten