woensdag 22 mei 2013

Avontuur van en met Puk........


Hallo, hier weer eens een ‘leuk’verhaal over Puk (Pulgui).
 
 Puk mag vaak los. Dan gaat hij mooi zijn eigen gangetje. Zo ook vanmorgen. Maar dit eigen gangetje viel bij vrouwtje niet erg in goede aarde.

Van een kilometer afstand rook ik ineens een hele vieze lucht. Puk was in aantocht. Hij had blijkbaar iets heel ‘lekkers’ gevonden om in te rollen. Zijn hele rug zat onder de viezigheid. Maar goed er is water genoeg in de kraan.
Even lekker wassen dacht het vrouwtje. Nog een beetje parfum, want de lucht was niet te harden. Maar of de parfum nou zo lekker ruikt weet ik niet, maar alles beter dan de stank die Puk blijkbaar lekker vond.
Het wassen pakte niet helemaal goed uit. Na afspoelen leek Puk wel vast te zitten. Zijn rechterachtervoetje zat vast. Eerst dacht ik nog, heb ik de nagels nou niet goed bijgehouden. Maar nee, twee teentjes waren door het putje gegaan. Muur en muurvast. Puk was hier niet blij meer, zijn vrouwtje dus ook niet. Met wat olie, zeep, koud water etc. geprobeert. Maar nee, hij zat muurvast. Naar de dierenarts. Hier kwam een ‘loodgieter’aan te pas. Met draadzaag de teentjes losgezaagt. Zou Puk nu wat geleerd hebben?????? Vrouwtje in ieder geval wel!!!!!! 
Groeten Gerrie en Puk.

P.S. dierenarts had dit nog niet meegemaakt, en maakte foto. Zij zet het waarschijnlijk op site van dierenartspraktijk lub Enkhuizen.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten