donderdag 4 april 2013

Prutske nu Ukkie

Hoi ik heet Yvonne en ik heb een hondje uit spanje.
Ik heb altijd hondjes gehad, mij oudste was ook een Yorkshire Terrier, Rocky, bijna 18 jaar geworden, hij had een vriendje, Chico, echt een moeders kindje, daar bij kwam een meisje ukkie, die heb ik geèrft omdat mij moeder overleed, een lekker meissie. Chico en Ukkie verloor ik in 7 mnd tijd, ik was er kapot van, en nog.
Ik wou geen hondjes meer, want bij het afscheid nemen, nemen zij iedere keer een stukje van je mee.
Ik was een beetje aan het kijken en kwam op een site, baasje gezocht,
daar zag ik Prutske, zo heette hij eerst, hij had zo veel angst en verdriet in zijn oogjes, dat ik begon te huilen en dacht, vreselijk, hij kwam uit het dodingstation, wat erg!
Voor ik het wist heb ik een bericht gestuurd, en kreeg al vrij snel een berichtje terug en op een zondagmorgen werd ik gebelt, vergeet het nooit meer, na bijna 2 jaar alleen te zijn geweest.
Na heel veel bellen en mailen kreeg ik het bericht dat ik hem op de 2 kerstdag kon halen van Schiphol, wow ik kon mij geluk niet op, wat was ik zenuachtig,
wat duurt wachten dan lang zeg, toen gingen de deuren open, en kwamen de boxen met de hondjes, wow wat heb ik staan huilen, mij hondje werd als 3de uit gehaald, ik was zo vol dat ik hem niet kon aan pakken.
Ik heb nog nooit zo,n bang hondje gezien, met zulke verdrietige oogjes,
maar nu heeft hij een liefde vol huis.
Ik heb veel problemen met hem gehad, de eerste dagen was hij erg ziek
en zat dan ook snel op de Uithof bij mij in Utrecht, nu is het een gezond kereltje.
Hij is nu nog steeds erg bang om naar buiten te gaan, maar binnen is hij erg gelukkig, wow wat is dat jochie gelukkig nu, zo bang hij was, zo leuk en lief is hij nu.
Hij is erg speels, en erg op zijn vrouwtje, want hij heeft het nog niet zo op vreemden, maar dat komt wel, hij loop nu al bijna zonder riempje, hij is eerder thuis dan ik ha ha.
Ik sluit wat foto,s van hem bij, van mij Ukkie !!
Mijn ervaring met ACE was erg goed, die mensen doen geweldig werk,
ik heb ook kontakt met de mensen in Spanje die voor hem gezorgd hebben.
Ik hoop dat er meer mensen zijn die een hondje uit het dodingstation redden.
     Een poot van Ukkie
en een groet van mij......Yvonne





Geen opmerkingen:

Een reactie posten