zondag 14 april 2013

Aankomst van mij, Chester

Olla, Pia wilde weten hoe het was gegaan.
Como estas?
Tja we stapten in het vliegtuig samen met een vriendelijke meneer en mevrouw en daar gingen we dan met zijn allen naar Nederland. Ongeduldig als we waren besloten we met zijn allen  mee te trappen en zo kwamen we een dik kwartier eerder aan in Eindhoven.  Ha dat hebben we verdiend. De leuke meneer en mevrouw reden ons naar de uitgang. Paspoortcontrole, er was helemaal niemand haha dus zonder paspoort waren we ook geland. Nog even wachten en daar ging de deur open en wat dacht je, ik wilde natuurlijk meteen wandelen met de baas. Snoepjes…. Ik laat me toch niet omkopen! Nou de hele P1 parking hebben we onderzocht en alle geurtjes bevielen me wel. Terug naar binnen om de papierkraam te regelen met Denise. Ik had daar helemaal geen zin in en dat had ze door en was dus ook snel afgehandeld.

Dorst dat ik had zeg. Voordat we in de auto stapte eerst maar eens de halve fles leeggedronken en daar gingen we dan, op naar Zuid-Limburg.  Halverwege even gestopt en een rondje tankstation gelopen en de rest van het water gedronken. Lekker jong, met weinig kalk erin, echt Kerkraads water. Nog een half uurtje en ploeps daar waren we dan. Even alles onderzoeken, leuke bank , lekker kussen en heerlijke brokken stonden er, maar ook een vogel in een kooitje. Een valkparkiet nota bene, zo hard als ik schrok, schrok Joepie ook.

Op en op fit was ik dus spelen met de baas blokje lopen en weer spelen.  Rond half vijf werd het me teveel en ben ik helaas in slaap gevallen. Zonde van de tijd.  Een uur later waar is ie, en jawel hoor hij was er nog. Kluif gepakt en me eens lekker laten knuffelen.  Het bevalt me goed hier. Rondje lopen, beetje spelen , eten, ogen dicht en weer opnieuw. Tjonge wat een hoop luchtjes hier man. We krijgen de ochtend makkelijk om en in de middag gaan we naar de stad, een nieuw riempje halen want hij vindt dat ik wat klein ben uitgevallen. Prutser je hebt gewoon een te groot riempje gekocht!!

Als we over straat  lopen dan loop ik lekker mee, is de riem ook niet strak maar in het bos daar is zoveel te snuffelen, dan moet hij maar even wachten. Na het avondeten nog een keer naar het bos en daar kom ik toch een hoop hondjes tegen zeg. Twee waren landgenoten, hoe klein de wereld niet is hé. Ze hebben me waardevolle tips gegeven. Om de twintig minuten kijk ik even of de baas er nog is, die komt me niet meer weg.  Een communicatieprobleem hebben we wel nog, of hij leert fatsoenlijk Spaans of ik doe de inburgeringscursus helemaal.

Zal ik helemaal eerlijk zijn, ik ben kei kapot. Wat een dag zeg. Zoveel indrukken en luchtjes, alleen die parkiet. Die zingt er gewoon vrolijk tussendoor, ja ook als ik aan het slapen ben. Laat hem maar, hij was er eerder.  
Ben benieuwd hoe het mijn reisgenoten is vergaan?

1 opmerking:

  1. He die Chester, Super voor je dat je het zo naar je zin hebt! Fijn om te horen dat ik niet de enige die sinds een dag of 3 helemaal in zn nopjes is! Eerst vond ik het maar raaar, die tweebeners bleven de hele tijd in mn buurt, ik hoefde zelfs niet alleen te slapen! En lekker warm dat ze zijn, heerlijk om tegenaan te liggen... (dat doe ik dus het liefst)al duurde het even voor ik dat doorhad.
    De drie kortbeners in huis zorgen voor vermaak, tot ik naar mn heerlijke zachte bedje wordt gestuurd, niemand die me daar komt storen. Buiten vind ik het nog erg spannend, op straat lopen hele grote jongens, laat mij maar met mijn nieuwe vriendinnetje in de tuin rennen, voor nu is mn wereld groot genoeg. Ben dik tevreden, ik blijf!! Dikke knuffel, Floyd

    BeantwoordenVerwijderen