zondag 9 december 2012

Avellano

Vandaag 8 dec. is Avellano een jaar bij mij. Ik weet nog goed dat ik met vrienden stond te wachten op Schiphol. Ongeduldig en vol spanning. En daar kwam de bench met Avellano. Op weg naar huis lag hij in mijn armen te slapen. Thuisgekomen mocht hij eerst het huis verkennen. Even de tuin in, plasje gedaan en weer op onderzoek.
Vanaf dag een was hij zindelijk. Vrede gesloten met de poes. Ze slapen samen bij mij op bed. Het is zo'n lieve hond. Gaat goed met andere honden om. Hij is nog wel voorzichtig met mensen. Hij moet ze een paar keer gezien hebben voor hij ze in zijn hart sluit. Kortom hij is een lot uit de loterij. In dit jaar heeft hij veel hondenvriendjes gekregen. Van de zomer hebben we zelfs een groepje gevormd van buren die om dezelfde tijd de honden uitlaten. Gezellig voor de honden en voor de baasjes.
Verder is hij heel beschermend. Als een vreemde hond zich aansluit bij zijn vrienden houdt hij hem de eerste keer op een afstand. De tweede keer is het dan goed.
Ik ben heel erg blij dat ik met ACE in contact ben gekomen. Door jullie heb ik de juiste hond gevonden. Ook probeer ik zo vaak mogelijk over ACE te vertellen en uit te leggen wat een goed werk jullie doen.
Tot slot, Avellano heeft een prachtig leven gekregen bij mij. En ik krijg er heel
veel voor terug. Nogmaals dank voor alles.
 
Cor Hoogendijk en Avellano
 



Samen met zijn vriendje Luca.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten