maandag 12 november 2012

Twee mini podencootjes waardeloos voor de jacht!

Twee kleine podencootjes. Zij waren bestemd voor op jacht te gaan, maar doordat hun baasje, een jager, hen zo slecht behandelde werden ze angstiger en angstiger en wilden dus zeker niet op jacht gaan.
Dus besloot de jager hen te verkopen aan een zigeuner, gelukkig hoorde een van onze vrijwilligers wat er gebeuren zou en zij kocht de hondjes van de man. Het is niet onze gewoonte, maar het is zeker begrijpelijk, ze zijn echt van de hel gered, want de zigeuner zou hen niet een leven van vriendschap en verwenning hebben bezorgd. Hij wilde ermee fokken, want mini podenco s zijn heel erg gewild en vaak zijn de moedertjes er enkel en alleen om te produceren en de manier waarop, bespaar ik jullie. Ik heb het gezien in de getto van Sevilla, en ik kan wel zeggen dat het meer dan afschuwelijk was.
Dus deze twee lieverds hebben geluk gehad. Ze zijn nog een beetje timide maar komen wel snel los. Een Podenco is intelligent en pienter en deze twee mooie dametjes komen er wel uit. Ze zijn amper een jaartje oud. Het zijn twee echte bloemetjes. Kijk maar even.
 
Fabienne
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten