donderdag 29 november 2012

Maxima, PASTOR CATALAN met pedigree

Maxima werd gekocht als zijnde een prachtige kleine krullenbol, blond bolleke, een heerlijk klein ding, en de kinderen waren er reuze blij mee. Ze is een pedigree pastor Catalan. 
Ze groeide echter te vlug en werd te groot, te gek, te uitbundig, te van dit en te van dat.
Kortom,  ze was niet langer de kleine blonde krullenbol, maar een blok aan het been van de familie die haar eens zo koesterden voor hun kinderen.
De kinderen hun interesse was stilaan verloren gegaan met de gemiste opvoeding van hoe je een viervoeter zijn leven lang verzorgen moet en hoe je een echte vriend nooit in de steek laat.
Samen met mama en papa brachten ze hem naar het eindstation. Daarvan werd hij naar ons gebracht door een vrijwilliger die ons op de luchthaven de hond over gaf. 
Maxima was de vriendelijkheid zelf, met groot, met klein, was uiteraard erg bang van haar nieuwe omgeving en kroop zowat op je toen ze de vele andere hondjes zag. Ze is een vrolijke energieke hond, groot en mooi om zien, maar vooral een gouden karakter, een aanhankelijke en brave ziel,...een grote gezellige blonde krullenbol. Zeker weten.
 
Fabienne
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten