dinsdag 23 oktober 2012

Sara

Wij zijn in de zomer van vorig jaar met jullie in contact gekomen toen wij Sara (zij heette toen nog Blanca) adopteerden. Zij was toen 2 jaar oud en woog 10 kg.
Wij hadden Sjaak, onze boxer al en wilden er een hondje bij. Daar de honden altijd met ons meegaan naar het werk wilden we er een kleinere bij daar het anders niet mogelijk zou zijn. Eerst op de sites van de asiels in Nederland gekeken maar al snel bleek dat de meeste honden die daarin zitten gedragsproblemen hebben. Dat kan dus niet want we willen niet dat onze klanten worden gegrepen.
En toen stuitten we op jullie site. Wat een honden, zoveel, en de meeste gedumpt omdat ze geen pup meer zijn en dus niet leuk...?! Of om andere redenen, maar heel weinig om gedragsproblemen.
En toen zagen we Sara en door de link naar haar filmpje op You Tube (Wat een goed idee van jullie!) zagen we dat ze bij ons en Sjaak hoorde.
De eerste paar maanden was Sara nog heel nerveus. Geen rust in huis en maar heen en weer dribbelen. Als je met je gezicht te dicht bij haar koppie kwam, grommen. Niet vanuit dominantie, maar vanuit angst.
Met haar op cursus geweest en bovenal heel veel geduld gehad en vertrouwen naar haar uitgestraald! Ook dacht ze de eerste weken dat zij hem moest corrigeren, maar dat was snel duidelijk nadat ze doorhad dat WIJ de baas zijn.
En nu, 15 kg schoon aan de haak, GOUD. Zo lief!! Ze doet zo haar best om lief gevonden te worden.
En buiten, ze is voor niemand bang! De grootste herder, het maakt niet uit. Of ze speelt ermee of negeert ze. Heerlijk rennen en de bal uit de sloot of zee halen. En het is een keer roepen en ze is er.
We willen haar voor al het goud in de wereld niet meer kwijt!!!
Hartelijke groeten,
Inma l’Ami en Ingrid den Drijver
 
Vanmiddag hebben wij de inhoud van onze fooienpot naar jullie overgemaakt. Het is een bedrag van € 365,86.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten