zaterdag 8 september 2012

Het eerste bericht over de ACE dag 2012.

Hallo lieve mensen,

Vorig jaar vonden we het nog te vroeg om naar de ACE dag te gaan.
Sandor (ACE Fuego) was toen nog maar 3 dagen in Nederland. 
Maar dit jaar vonden we het een mooie gelegenheid om bij ACE zijn 1-jarige verjaardag in Nederland te vieren. 
Wat een heerlijke zonovergoten dag was het!  Goed georganiseerd, dus veel respect voor alle mensen die hebben geholpen om er een onvergetelijke dag van te maken!  Ideaal dat de honden daar lekker los konden rennen.  Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken dat er mensen rondlopen, die niet van honden houden, en dat is op andere losloop plaatsen wel eens anders. 

We hebben zoveel lieve, leuke en mooie honden gezien.  En het opvallende is, dat tussen al die verschillende honden nauwelijks onenigheid is.  
We hadden verwacht dat Sandor helemaal uit zijn dak zou gaan.  Normaal gesproken vindt hij het namelijk geweldig om te rennen en te spelen met andere honden.   Maar dan blijkt ineens wat een gevoelig zieltje het eigenlijk is……  Het grootste deel van de dag bleef hij aan onze voet gekleefd. 
De oortjes een beetje naar achteren, zijn staartje een beetje lager dan anders.  Pas aan het einde van de dag kwam hij een heel klein beetje los en begon hij met een andere hond te spelen.  De dag werd zeer sfeervol afgesloten door Grant and Forsyth.  Geweldig dat deze artiesten de moeite willen nemen om ACE op deze manier te steunen!  Aangezien we nogal eens aangesproken worden, waar we onze leuke hond vandaan hebben, gingen we gewapend met een stapel ACE kaartjes weer naar huis.   Sandor ligt nu als in coma, bij te komen van deze enerverende dag.  We hebben hem vandaag wel duizend keer verteld dat hij voor altijd bij ons mag blijven.  Voor het geval hij daar aan twijfelde, want toevallig hebben wij de liefste, mooiste en leukste ACE hond! (WIE NOG MEER??)
We hopen er in ieder geval volgend jaar weer bij te kunnen zijn.

Hierbij een hele kleine impressie van vandaag.
Met vriendelijke groeten,
Mieke, Mai Mai en Sandor.


De liefste en de leukste hond

Eindelijk rennen

Stoeien met Zorro


Fabienne

Forsyht

Grant en Forsyth

Hé dat is nat !!

Heeeel veel mensen


Ik weet niet of het leuk is


Lief plaatje !