donderdag 30 augustus 2012

Update ACE dag !

Het Grote Weerzien is bijna daar!

En wat hebben we er zin in. Wij verwachten zo’n 400 bezoekers en mogen zo’n 275 honden verwelkomen. Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft een E-ticket ontvangen. Wij willen je vragen deze E-ticket voor 8 september te voldoen. Ook heb je het programma ontvangen. Mensen die zich hebben opgegeven voor een workshop vinden de deelnametijd op het E-ticket. Handig om te weten: Wij zijn te gast bij de Maurikse Honden Sport Vereniging. Om de dag goed te laten verlopen willen wij je eerst op een aantal huisregels attenderen.
 Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen hond
 Let er op dat je hond niet gaat graven op terrein
 Hondenpoep verwijderen, graag zelf zakjes meenemen
 Houd rekening met elkaar
Naast het losloopveld zijn een groot aantal hondenhokken waar je je hond tijdelijk veilig even kunt plaatsen, bijvoorbeeld wanneer je even gebruik wilt maken van het toilet etc.
Extra toegevoegd aan de A.C.E. Dag

Suikerspinkraam Alle kinderen tot 12 jaar ontvangen bij entree een ticket voor een GRATIS suikerspin!

Kleurpakketten Voor ieder kind ligt een leuk kleurplaatpakket klaar.

Dierenarts In één van de kraampjes staat dierenarts Esther Pieters met assistente Cindy. Zij kunnen je uitgebreid informeren over veel voorkomende ziektes bij Spaanse honden zoals Leishmania, Hartworm en Ehrlichia.

A.C.E. Merchandise Wat zijn we trots op onze nieuwe lijn A.C.E. promotieproducten. Mokken, paraplu’s, bidons, hippe tas en A.C.E. speelkaarten in luxe verpakking. Officiële A.C.E. producten voor jezelf of om cadeau te geven.
Praktische informatie:
 EHBO voor mensen en dieren is aanwezig
 Parkeren onder begeleiding van parkeervrijwilligers
 Er is
geen geldautomaat op het terrein of in de buurt aanwezig  Er zijn genoeg sanitaire voorzieningen ook voor rolstoelgebruikers
 Dierenwinkel Calimero heeft pinbetaling in de kraam. (alleen voor aankopen in deze stand)

Ook de inwendige mens is gedacht! Wat dacht je van een Vlaamse puntzak friet met lekker snacks of een ‘Hotdog’ in
Fabienne’s Frietkot, heerlijke verse poffertjes uit Ton’s Poffertjes Paleis of een Dirk draait door Suikerspin! Kantine en terras met verkoop van drank en ijs en klein snoepgoed. Wij willen nogmaals benadrukken dat alle opbrengsten van deze dag (met uitzondering van de drankverkoop) volledig ten gunste aan Stichting A.C.E. toekomen. Alle inkomsten en uitgaven staan onder toezicht van penningmeester Ton van den Broek en waarnemend penningmeester Richard Kok.