zaterdag 28 juli 2012

Sandros nu ruim een jaar thuis.

Met Sandros en Dilaila gaat alles prima!!
Dilaila is nog steeds z'n beste vriendin en ik denk niet dat dat nog veranderd want ze zijn heel close met elkaar, maar ze gaan beide ook heel goed met andere honden om en vinden die drukke beestenboel hier naar mijn mening wel gezellig!!
Wat zijn gezonheid betreft gaat alles primja, kern gezond!! Natuurlijk krijgt hij nog steeds de pilletjes voor leishmania die hij dagelijks gewoon krijgt.
Ze waken alle 4 heel goed maar voor 2 weken terug is er bij ons ingebroken,, wonderbaarlijk want dat gebeurt natuurlijk niet snel wanneer je 4 grote honden in huis hebt rondlopen ?!?!
Een grote puinhoop hier natuurlijk en Chico (ander hondje van mij) en Sandros waren de eerste paar dagen nogal behoorlijk aangeslagen, hoewel Nike en Dilaila lekker relax waren en nergens last van hadden, ik heb ze natuurlijk gecontroleerd maar ik heb nergens iets aangetroffen wat wijst op mishandeling, bij geen een van mijn honden.
Nog steeds begrijpen we er niets van, niet dat mijn honden agressief zijn maar ze zodra ze hier iets horen slaan ze allemaal aan dus je zou niet verwachten dat mensen zomaar een huis in gaan waar 4 honden rond rennen die ze niet kennen.
Gelukkig is iedereen hier weer rustig en bekeerd van de schok.
Wat eten betreft is Sandros een grote inhalige lummel, hij zorgt dat hij z'n buikje wel rond eet!!
Hij is iets aan de dikkere kant nu maar dat is ook niet gek als je ziet hoe dat hier gaat haha.
Sandros eet werkelijk alles wat eetbaar is.
In het begin beet die soms dingen kapot maar tegenwoordig betrappen we hem daar ook niet meer op.


Sandros en Dilaila

Sandros

Sandros