donderdag 12 juli 2012

Even poseren,

Ons mam had weer eens een idee, wij moesten afgelopen Zaterdag even poseren in een bloemenveld, die in het afgelopen voorjaar ingezaaid is langs het korenveld, met als reden: moet een rust-en fouragegebied voor vogels worden.Wij hadden inmiddels de plannen NATUURLIJK allang gehoord van foto,s maken e.d. maar wij allen dachten, het zal wel weer overwaaien...
Die foto heeft ze nl. nodig voor haar uit te brengen CD in September, wij komen dus op de hoes en de CD gaat heten: Dit is mien leevm..
Oke, wij weten wel dat wij alles voor haar zijn, wij voelen ons ook zeer belangrijk en onmisbaar natuurlijk, maar:... moest deze foto nu weer gemaakt worden op een SNIKHETE dag??? Duidelijk te zien op de foto is, hoe warm wij wel waren, onze tongen hebben wij bijna op de grond hangen!!! Zegt ze ook nog na afloop:  Nou ja, wel een mooie foto, maar ze hadden eigenlijk de tong er niet moeten laten uithangen.Maar waar moesten wij met onze warmte dan heen??
Lees je dan geen boeken vrouwtje,???!!! Wij kunnen de warmte immers alleen maar kwijt via onze tong hoor!!!!! We mochten notabene niet eens zwemmen om eens lekker af te koelen,....
Hoezo een rustgebied voor vogels, nou ja een rustgebied voor cockers was het geenszins, daar zijn we het met zijn allen over eens.
En lieve hondenlotgenoten: wij kennen inmiddels ook de uitdrukking: Wie zaait zal oogsten, of, de volgende,: En de boer hij ploegde voort,
Nou laat de boer die zooi maar gauw omploegen, en die vogels, ach die hebben zich altijd gered, hoezo rustgebied, waar is ons rustgebied???????
Groeten van drie gefrustreerde cockers, Jordy, Joey en James.
 
 
 
Naschrift van de drie J,s:
 
Ach, achteraf was het zo erg nog niet, ons Mam heeft ons nadien lekker verwend met een hele dikke kluif, en ja, wij wisten het eigenlijk wel, ons rustgebied is het grote bed waar wij altijd met ons Mam in mogen liggen.
Maar ja, een cocker is slim, en ons Mam trapt er altijd weer in, rijmt ook nog haha!!!
Groetjes en liefs van Jordy,Joey en James en het vrouwtje Tieske Nieland.