woensdag 16 mei 2012

Update Jessy, Solomon, Brammetje

En hoe is het nu met Jessy?
Jessy
Jessy is nu ruim een jaar oud en is uitgegroeid tot een prachtige, zwartglanzende, ranke dame. Met haar dunne hertenpootjes rent ze over het terrein. Ze kan het met de andere honden, groot en klein, heel goed vinden en ook met de poezen is ze dikke maatjes. Jessy blijft nog altijd wantrouwig tegenover vreemden, maar ook dat is hier geen probleem. Er is genoeg ruimte voor haar om zich zo nodig terug te trekken. Het geeft een supergoed gevoel als ze ’s avonds op de bank dicht tegen je aankruipt.

En hoe is het nu met Solomon?


Brammetje en Solomon

Solomon kwam 1 januari jl. bij ons in opvang en werd in maart het verjaardagscadeau voor onze jongste dochter. Je kunt wel bijna spreken van Prins Solomon, want hij vindt zichzelf geweldig. Af en toe is hij bijzonder lastig: doorblaffen als de rest allang stil is, toch elke keer weer kans zien om op de tafel te springen en iets te pakken. Maar aan de andere kant kan hij ook heel rustig op zijn plekje liggen, keurig aan de riem lopen, als hij los mag blijft hij goed bij je en ook met onze andere honden kan hij het goed vinden, onvermoeibaar speelt hij met Jessy of Sammy.
En hoe gaat het met Brammetje (Sammy)?
Brammetje
Brammetje, die hier Sammy heet, is bij ons in opvang sinds 1 april jl. Zijn baasje werkt te veel uren en Sammy vindt het afschuwelijk om zo lang alleen te zijn. Inmiddels is hij goed gewend bij ons. Hij wil graag dicht bij je in de buurt zijn, maar vaak merk je niet eens dat hij er is. Het is een superknuffel, loopt netjes aan de riem en kan ook goed los lopen. Hij is dikke maatjes met Solomon waar hij ook leuk mee speelt. Met de andere honden heeft hij niet zo veel, soms durft Sammy zelfs een grote bek te hebben tegen één van de grote honden, maar die negeren hem gewoon. Een ideaal kameraadje voor iemand die veel thuis is. Kom hem gerust eens bekijken bij ons thuis, omgeving Amersfoort.