zaterdag 5 mei 2012

Mannetje en Vrouwtje.

Er was eens...............
Een heel klein hondenkleintje in Spanje. Zomaar op de site. Alasta, daar stond ze dan, in zo een grote opening met heel veel honden om haar heen. Klein meisje, toch wel beetje bang. Ook was er Pocoloco, een klein loco hondje.
Er was ook nog een jonge vrouw, die al een hondje uit Spanje had. Yona, een bodeguerootje, dat blind in dodingsstation terecht was gekomen. Nu woonde Yona bij Snowy en Lemon. Maar er was eigenlijk best nog plaats voor een heel klein vrouwtje en een heel klein mannetje. Zo gedacht en zo gedaan. Ondertussen heten Alasta dus Vrouwtje en Pocoloco dus Mannetje.  Wonen bij het jonge gezin en vermaken zich prima.  Zijn vaak te vinden bij oma, want die heeft ook honden uit Spanje. Dus aan spelen geen gebrek. Yona is ondertussen toch wel wat beter gaan zien lijkt wel, en speelt lekker overal waar het maar kan.
De fotoos worden gemaakt door oma, want die heeft de camera. Vrouwtje is heel schuw, maar komt toch al wat beter bij je. Mannetje uit zijn angst, door veel angstplasjes. Maar we hopen, dat de angst in de toekomst nog wat meer zal verdwijnen. In ieder geval de groeten voor iedereen die dit leest en poten van Yona, Mannetje en Vrouwtje.