woensdag 30 mei 2012

Is de waarheid soms te hard, hoezo censuur, ik dacht dat ik vrijheid van meningsuiting had!!!!!

Juan Carlos niet langer onaantastbaar.

Wat een ophef  in Spanje over een olifant zinloos neerknallen, heel Spanje in rep en roer, niet over het feit dát ie een dier zinloos heeft vermoord, nee het TIJDSTIP is notabene waar de Spanjaarden zich druk om maken nl. in crisistijd!!!!
Spanje ten voeten uit, zonnig Spanje met zijn duistere kanten voor als het dieren betreft.
Zinloze stierengevechten, vele dodingsstations voor honden, omdat ze het nog steeds vertikken om honden  te castreren of steriliseren.
Dus, vele pups belanden in de vuilnisbak, levend en wel, honden die niet kunnen of willen jagen worden simpelweg opgehangen aan een boom of half afgeschoten met alle leed vandien.
Kinderen die met levende pups gaan voetballen of hun sigarettenpeuken uitdrukken op zo,n onschuldig diertje en dit is echt meer regelmaat dan uitzondering.
Hoezo, de jeugd heeft de toekomst????
En ik weet waar ik over praat, heb zelf drie lieve cocker spaniels vanuit Spanje geadopteerd, alle drie zaten ze hun dood af te wachten in het dodingsstation, alwaar ze na tien dagen vergast zouden worden.
Gelukkig zijn er dan nog mensen die zich het lot van deze dieren aantrekken, in mijn geval Stichting Ace-Charity.org. een echtpaar uit Belgie die voor tien jaar terug in Spanje is komen wonen.
 Dus Juan Carlos, als je je imago nog wilt opvijzelen dan zou ik als ik jou was nu maar meteen beginnen met zware straffen op te leggen tegen een ieder die dieren mishandeld, honden verplicht castreren en steriliseren dus daardoor zijn alle dodingsstations overbodig.
O, ja, de stierengevechten spreken voor zich natuurlijk, misschien dat zonnig mooi Spanje ook zonnig voor de dieren wordt. Een goed voorbeeld doet immers goed volgen?
Leuke bijkomstigheid voor jou is dat ze dan al snel jouw schietincident zijn vergeten, en Spanje in een heel ander daglicht komt te staan, in ieder geval al voor mij.
Succes!!!
Tieske Nieland te Nieuwolda,  ook namens mijn drie lieve en dankbare cockerspaniëls

p.s.Had deze willen plaatsen in onze krant, maar dit is dus geweigerd.