zaterdag 21 april 2012

Hier Sekmeth even aan het woord.....

Hoe ik er aan toe was toen ik in handen van ACE kwam was geen pretje te noemen, de wond aan mijn keel liet de vrijwilligers zien dat ik vreselijke dingen heb moeten doorstaan. Gelukkig kwam ik nu in goede handen en zorgde deze handen er voor dat ik  herstelde en weer vertrouwen kreeg in de mens. Ik deelde mijn kennel samen met Maeve en we hadden samen de grootste lol, vrijwilliger Caroline ging geregeld met ons wandelen en maakte dan vaak ook mooie foto's van ons. En toen kwam het goede nieuws, iemand had mij gereserveerd, een aardige man, tenminste dat was wat ze mij vertelde. 7 April heb ik de grote reis gemaakt naar Nederland en kwam ik aan in Rotterdam. Daar heb ik mijn nieuwe baas ontmoet en zo kwam ik uit de Hel in de Hemel. Ik heb alle aandacht, een lekkere mand, een zachte bank, twee armen die me liefhebben en de vele wandelingen die we maken. Daarvoor terug geef ik al mijn liefde, alle gezelligheid, alle braafheid en mijn zindelijkheid. Ik doe het heel erg goed zeggen mijn mensenvrienden, ik kan al alleen zijn, ga dan gewoon lekker slapen op de bank en ik ben helemaal zindelijk. Mijn baasje is enorm blij met mij en ik met mijn baasje! Dank je wel lieve Martin voor jouw vertrouwen in mij, jij en ik voor altijd, ik en jij voor de rest van mijn leven!
 
Ik heb trouwens gehoord dat Maeve ook geadopteerd is, door mensen in Nederland!
Mochten jullie het leuk vinden dan mogen jullie contact zoeken met mijn baasje, wie weet ontmoeten Maeve en ik elkaar dan nog wel een keertje.
Dan mag er een mail verzonden worden naar ace.nantastic@live.nl  dan zorgt Nanda er voor dat de mail bij mij en mijn baasje komt.
 
Dankbare poot,
Sekmeth
 
Geschreven uit mijn naam door vrijwilliger Nanda
 
Woef!!
 
 


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten