zaterdag 25 februari 2012

Verslagje ACE doggywalk

Wat een heerlijke dag voor mens en dier vandaag! Prachtig wandelweer en alles was tot in de puntjes georganiseerd.
Sandor (ACE Fuego) was door het dolle heen en wist in het begin gewoon niet wat hij het eerste moest doen. Snuffelen, of toch heeeel hard rennen, of kennismaken met één van de vele honden? Helemaal geweldig vond hij het, en wij genoten met hem mee. Halverwege ging het even mis, aangezien hij tegen een stroomdraad was aangelopen. Oei en dan is het toch zo’n gevoelig zieltje. Hij wilde alleen nog tegen ons aangeplakt lopen en lustte zelfs geen koekje meer. Hij was er behoorlijk van ondersteboven, en we besloten het maar een beetje te negeren. En dat hielp, want uiteindelijk ging zijn staartje weer de lucht in en ging hij weer lekker met andere honden rennen. Onderweg waren er nog leuke verrassingen voor hond en mens en uiteindelijk bereikten we moe maar voldaan het eindpunt.  Na ontvangst van een doggybag, hoe leuk!, tijd voor een bakje koffie met wat lekkers in afwachting van de loterij.  Prachtig om al die verschillende honden te observeren.  En wat geweldig dat deze verschoppelingen allemaal zo worden vertroeteld.  Ineens dook er een ongerust snuitje onder de tafel vandaan..........
Nee, Sandor je hoeft hier écht niet te blijven, we gaan straks lekker weer naar huis.  Sandor had erg veel haast om de auto in te komen, en toen we de snelweg opdraaiden lag hij al lekker onder een fleecedekentje te slapen.  En terwijl ik dit verslagje schrijf ligt er een tevreden hondje in zijn mand te dromen, ik hoor hem piepen en blafgeluidjes maken.  Zijn pootjes maken renbewegingen, dus waarschijnlijk doet Sandor de wandeling in zijn slaap nog een keer over. 
 
Wij willen de mensen die deze doggywalk georganiseerd hebben heel erg bedanken voor hun inspanningen. Het was een heerlijke middag en het is zeker voor herhaling vatbaar.
 
Met vriendelijke  groeten,
Mai Mai, Mieke en Sandor
 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten