zaterdag 4 februari 2012

Madina in de opvang

Wat een dag was het gisteren 3 februari!! Madina zou vandaag in de opvang komen. Met nog twee ander hondjes zou zij landen op Schiphol. Laat het nou net de koudste dag van het jaar zijn, en ook nog eens een pak sneeuw. Op tijd weg met de trein.. dacht ik... Maar goed...wat een chaos op het spoor, uren er over gedaan. Ondertussen met Marius gebeld dat ik w.s. veel te laat zou arriveren. Hij vertelde dat de vlucht ook erg vertraagd was en dat ik rustig aan kon doen. Hoe zo rustig, in een bomvolle w.s nog de enige trein die naar Schiphol ging kwam ik rond kwart voor vijf eindelijk aan. Maar ik was er..Yes..!! De aankomsttijd van het vliegtuig was door de tussenstop in Rotterdam vertraagd van van 13.50 uur naar 17.50 uur, dus was ik gelukkig wel op tijd.

Rond kwart voor zes kwamen uiteindelijk de hondjes naar buiten onder begeleiding van de dochter van Marius die ze liefdevol onder haar hoede had genomen. De mede-adoptanten stonden ook al uren te wachten en hadden ook last gehad van de weersomstandigheden. Wat een opluchting en blijdschap toen de hondjes uit hun bench mochten en we elkaar konden ontmoeten. Weer heel bijzonder, een nieuwe leven voor deze lieverds gaat beginnen.

Bedankt Marius en dochter voor de goede begeleiding op de lange vlucht! Je hebt uren gewacht en de hondjes veilig overgedragen. Ik hoop dat de avondvlucht naar wens is gegaan want er zouden nog meer hondjes landen vandaag.  Helaas hoorden we dat de treinen niet meer reden. Wat een geluk dat ik mee kond rijden met Annet en haar moeder uit Heiloo die Janno hebben geadopteerd. Heel erg bedankt....!!! Voor Gerrie hoop ik ook dat ze een goede terugreis heeft gehad met het kleine Yorkie voor haar dochter. 

Na een goede terugreis met hele lieve rustige honden in de auto kwam ik rond 20.00 thuis. Hoe blij kan je zijn. Madina was moe en had al gauw haar warme mandje ontdekt. Want sneeuw en kou daar moet ze erg aan wennen.. maar wat een lieverdje weer, deze kleine Bodeguero.

Nu maar hopen dat ze al deze indrukken goed kan verwerken en dat ze heel gauw een eigen huisje krijgt, want liever kan je ze niet krijgen volgens mij.

Vriendelijke groet,

Maja Gulmans


Geen opmerkingen:

Een reactie posten