maandag 6 februari 2012

De drie musketiers voor het eerst in de sneeuw

Het was voor de drie musketiers de eerste keer sneeuw, dit moest natuurlijk wel op de foto en film worden gezet!
Ze hebben zoals wel te zien is echt enorm genoten van de sneeuw en ook op de filmpjes is te zien hoe enorm leuk ze met elkaar spelen..
Het vierde hondje in beeld is een logeerhondje :o))

Cloudy is hier nu bijna 7 weken en nog altijd doet hij het super goed, iedereen die op bezoek komt kan niet geloven dat Cloudy een spanjaardje is, ach ja, hij is het toch echt! Ze vinden hem zo sociaal en zo open van karakter en dat kan toch niet bij een buitenlandertje? Sommige mensen zijn nog steeds vol vooroordelen als het om buitenlandse hondjes gaat, gelukkig laat Cloudy hun zien dat het ook allemaal heel anders kan zijn. Keeshonden liefhebbers vragen me vaak van welke kennel Cloudy is en welke lijnen er op zijn stamboom voorkomen, wat een geweldig complimente toch? Mijn Spanjaardje heeft wellicht geen stamboom, maar hij groeit wel in mijn hart en in het hartje van mijn Sammy en Deva.. Hij is een schakel tussen mezelf en mijn andere hondjes, deze schakels vormen een ketting die door niemand te breken is.. Daar hebben we helemaal geen stamboom voor nodig..

Voor de mensen die dit misschien lezen, mensen die nog niet helemaal zeker er van zijn of ze wel een buitenlandertje in huis moeten nemen...
Echt, ga er voor! Het zijn zulke geweldige lieve en bijzondere diertjes, ze zijn elke dag weer dankbaar, elke dag geven ze zoveel liefde, wat een rijkdom!

Ik weet in ieder geval dat er in de toekomst hier in huis alleen nog maar ACE hondjes zullen gaan komen, ik draag ACE en alle vrijwilligers een heel warm hart toe!
Ik heb niet alleen een Cloudje met een hartje van Goudje, ik heb ook via Cloudy en ACE mensen leren kennen die ook een hart van goud hebben, bijzondere en zeer lieve mensen waar ik enorm trots op ben! Via Facebook kwam ik ook in contact met Clodagh, vrijwilliger van ACE en tevens beheerdster van de English ACE Blog. Het bijzondere was dat ze op het moment van Cloudy in Spanje was en ze hielp daar Fabienne. Zo kwam dus ook het bijzondere verhaal over de naam die ze Cloudy heeft gegeven, zo bijzonder om de persoon te spreken die mijn lieverd zijn naam gegeven heeft.. En nu ik dit verhaal weet en de persoon er achter ook heb leren kennen ben ik heel blij dat ik er bij adoptie voor heb gekozen om Cloudy zijn naam te laten behouden. Ik had al het vermoeden dat er een vrijwilligster moest zijn die hem die naam had gegeven en mijn vermoeden was dus juist.

Ooit komt er een dag in mijn leven dat ik ook zeker een bezoekje aan de Refugio zal brengen, om te helpen en de dieren die daar zijn die knuffel te geven, want geef toe, alle dieren verdienen het toch om veiligheid te mogen voelen, de veiligheid van twee armen, armen die niet mishandelen of verdriet doen, maar armen die warmte en liefde geven.. Welk dier verdiend dit nou niet?

Groetjes,
Nanda en de drie musketiers
Sneeuwvosje

Party

Spelen in de sneeuw
Filmpje 1  Filmpje 2  Filmpje 3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten